Review + winactie: Décaar Insta-Wrinkle Filler

Décaar Insta-Wrinkle Filler

Tijdens de beauty beurs een paar maanden geleden kwamen we bij de stand va Décaar terecht. Daar lanceerde het merk hun nieuwe Décaar Insta-Wrinkle Filler. Met dit product ga je lijntjes en fijne rimpeltjes te lijf en dus werkt het top op het gebied van anti-age. Omdat ik twee items hiervan mee naar huis kreeg ga ik er eentje weggeven. Hoe je kans maakt lees je helemaal onderaan deze review.

Décaar Insta-Wrinkle Filler

Rimpels verminderen, het is één van de belangrijkste kenmerken en wensen binnen de beautywereld. Ergens snap ik het wel, maar ouder worden we allemaal en daar horen natuurlijk ook rimpels bij. Om het proces een beetje uit te stellen is er dus deze Décaar Insta-Wrinkle Filler. Het doel van dit product is om lijntjes en rimpels te verminderen door de aanmaak van het collageen te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat de huid voller wordt en zo rimpels en lijntjes van binnenuit worden opgevuld.

De verpakking van de Décaar Insta-Wrinkle Filler is top. Het lijkt namelijk op een spuit wat weer gerelateerd is aan de werking van het product. Je kunt het namelijk zien als een soort botox, maar dan zonder naalden. Daar hebben ze dus goed over nagedacht. Het uiteinde van de pen kun je indrukken, waardoor het product eruit komt. Gebruik per toepassing overigens maar een beetje. Met de applicator kun je het vrij gericht aanbrengen, maar het deppen dien je zelf met je vingertoppen te doen.

De textuur is heerlijk. Het gaat om een vrij dunne crème/serum en het trekt hierdoor snel in. Het laat geen voelbaar laagje achter op de huid. Je brengt het makkelijk aan op een schone huid. Breng gericht aan op de rimpeltjes en doe dit elke dag. Naarmate de tijd vordert merk je dat de huid voller wordt en egaler. Langdurig gebruik ondersteunt namelijk de aanmaak van het huideigen collageen wat zorgt voor een gladdere en stevigere uitstraling.

Het fijne van dit product is dat het een direct werking heeft. Natuurlijk werkt het ook op de lange termijn goed, maar meteen na het aanbrengen is de rimpels al iets zachter. Dat is top, want zo kun je het bijvoorbeeld heel gericht aanbrengen op rimpeltjes voordat je bijvoorbeeld jouw foundation aanbrengt. Zo voorkom je dat de make-up in de rimpels gaat lopen. Zoals ik al zei ga ik een exemplaar van deze Décaar Insta-Wrinkle Filler weggeven. Dat doe ik via Instagram, dus volg me daar zeker en reageer op de betreffende post. De Décaar Insta-Wrinkle Filler is online verkrijgbaar via Decaar.nl en kost €64,40.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten