Review + winactie: The Beauty Sabbatical!

The Beauty Sabbatical

Oh jongens, wat heb ik toch weer wat leuks om jullie vandaag te laten zien. Ik ga het namelijk hebben over het nieuwe boek The Beauty Sabbatical. Het boek is van holistisch beautyexpert Natascha Koningsveld waarin ze ons aanmoedigt om onze verborgen schoonheid te ontdekken. Het boek is lekker leesvoer, een geweldig koffietafelboek en tevens een werkboek. Leuk nieuws: ik mag een exemplaar weggeven!!

The Beauty Sabbatical

Tijdens een sabbatical ga je normaal gesproken op reis, maar met dit boek hoeft dat niet meer. Je kunt het namelijk lekker thuis ervaren met het nieuwe boek The Beauty Sabbatical. Tijdens deze bijzondere sabbatical kom je allerlei holistische beautyrituelen tegen en helende verdiepingsmomenten. Je hoeft slechts een half uur per dag voor jezelf te kiezen en dus kan iedereen dit. 

Natascha Koningsveld is founder van het holistische beautymerk Colour&Spice. Terwijl ze dagelijks vrouwen bewust maakt van hun authentieke schoonheid, dooft haar eigen sparkle langzaam uit. Ze verlangt er vurig naar om weer stapelverliefd op het leven te worden. Wie was ze voordat ze zichzelf zijn had afgeleerd? Ze droomt over een sabbatical, om zichzelf terug te vinden en om onbevreesd te genieten. Maar hoe kan ze een langdurige break combineren met haar business en gezinsleven? Ze besluit om aan een sabbatical te beginnen in huis. Het begint met elke ochtend een halfuur eerder opstaan, haar tekenspullen pakken en deze tijd te gebruiken om haar creativiteit de vrije loop te laten gaan. Zonder plan, zonder doel. Gewoon creëren. Al deze kennis en ervaring bundelt ze in dit fijne boek. Niet alleen creativiteit komt aan bod, ook holistische huidverbetering, natuurgeneeswijzen, personal branding en kunstzinnig werken. 

Cirkel van Schoonheid. In het boek The Beauty Sabbatical komt de Cirkel van Schoonheid aan bod. Deze bestaat uit jouw unieke mix van innerlijke en uiterlijke kenmerken, waarmee je laat zien wie je bent. In pure en opgepoetste versie. Je snapt…hier leer je echt heel veel van. De Cirkel van Schoonheid vormt een collage die in één oogopslag duidelijk maakt waar jij echt voor wilt gaan en hoe je daar uitdrukking aan geeft. Denk aan het verkennen van jouw unieke talenten tot aan het verrijken van het mooiste wat je bij je draagt: de liefde voor jezelf.

Naast dat je met het boek echt heel veel voor jezelf kunt bereiken en kunt uitgroeien tot de persoon om weer verliefd op jezelf te worden en het leven is het ook gewoon echt een heel mooi boek om te zien. De vormgeving is prachtig en het is heel erg uitnodigend om te lezen. Daarnaast ligt het natuurlijk geweldig op jouw tafel te pronken! 

Winactie

Omdat het het seizoen van geven is mag ik een exemplaar van The Beauty Sabbatical weggeven. Dat doe ik op Instagram, dus neem zeker even een kijkje bij de desbetreffende post!

The Beauty Sabbatical is een mooie hardcover met 248 bladzijden en kost €29,50. Het is te koop bij de boekhandel en online via www.colourandspice.nl. Meer informatie over de holistische beautyproducten met natuurlijke, vegan en actieve ingrediënten vind je tevens op de website. 

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Review + winactie: The Beauty Sabbatical!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten