Rimmel London The Multi Tasker Concealer

Rimmel London The Multi Tasker Concealer

Gebruik jij wel eens concealer? Ik moet eerlijk toegeven het nauwelijks te gebruiken. Waarom? Ik vind dat ik niet zo heel veel plekjes heb om te camoufleren. Wellicht is dat bij jou anders en zo ja, dan is deze review voor jou! Vandaag laat ik je namelijk de nieuwe Rimmel London The Multi Tasker Concealer zien.

Een concealer verbergt onvolkomenheden, verheldert donkere kringen en camoufleert om je teint mooi te egaliseren. Het is een extra stapje in je make-up routine dat je naast bijvoorbeeld een foundation gebruikt. Zelf doe ik dat dus niet, maar ik weet genoeg mensen die dagelijks een concealer gebruiken.

Rimmel London The Multi Tasker Concealer

De nieuwe Rimmel London The Multi Tasker Concealer is een echte musthave als je concealer gebruikt. Hij komt in maar liefst 12 kleuren en dat is fijn, want zo is er bijna altijd wel een kleurtje dat goed matcht met jouw eigen teint. Net als andere concealers camoufleert ook deze oneffenheden. Ideaal dus wanneer je bepaalde plekjes wilt verdoezelen. Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Dan kan dit product de teint verhelderen, waardoor je deze donkere kringen niet meer ziet.

Fijn van dit nieuwe product is de grote zachte borstel. Hiermee breng je het product perfect aan en voelt het ook nog eens prettig aan op de huid. Je kunt het in vegen aanbrengen als je wat meer product nodig hebt om te verdoezelen of in stapjes wanneer je het bijvoorbeeld onder je ogen wilt aanbrengen. Gebruik namelijk niet teveel product onder de ogen, want dan zit het er te dik op en dat is niet fijn.

De formule is heerlijk en laat zich heel goed blenden zodat het mooi smelt met je huid. Blenden kun je met een kwastje doen, maar ook met een make-up sponsje. Beiden werken helemaal prima en het resultaat is top. Niet alleen worden plekjes en donkere kringen verborgen en gecamoufleerd, ook verheldert het de huid waardoor je een onwijs mooi effect krijgt.

Deze nieuwe Rimmel London The Multi Tasker Concealer is verkrijgbaar in 12 kleuren en kost €10,99 per stuk. Hij is verkrijgbaar bij de drogist en online te bestellen bij meerdere verkooppunten.

Gebruik jij wel eens een concealer?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten