Rituals The Ritual of Namasté sheet masks

Rituals The Ritual of Namasté sheet masks

Rituals komt met nieuwe sheet masks! Ze horen tot de Ritual of Namasté lijn en komen in twee soorten: Hydrate en Glow! Beiden hebben dus net een wat ander effect op je huid, het is maar net wat jij wilt. Ik ontving ze beiden en laat ze je vandaag graag zien.

Sheet masks zijn niet mijn meest favoriete soort maskers, maar dat ligt totaal aan mij. Ik vind het altijd zo koud aanvoelen op de huid. Toch ben ik erg benieuwd naar nieuwe maskers en dus was ik heel verrast toen ik deze twee maskers in het pakketje ontving.

The Ritual of Namasté Hydrating Bio Cellulose sheet mask

Het blauwe masker is het Hydrating Bio Cellulose sheetmasker en is doordrenkt met een hydraterend serum o.b.v. hyaluronzuur en aloë vera. Als beautyliefhebber weet je wellicht al wel dat dit de twee hydratatie boosters voor je huid zijn. Deze twee ingrediënten verzachten en hydrateren je huid intensief. Het vochtinbrengende complex vult het tekort aan vocht aan waardoor je droge huid weer mooi gaat stralen. Tevens bevordert het het natuurlijke herstelproces van je huid. Je moet het masker 15-20 minuten zijn werk laten doen. Nadien kun je het overgebleven serum op de huid inmasseren. Ik vind dit masker met name fijn na een warm dagje zon.


The Ritual of Namasté Radiance Bio Cellulose sheet mask

Het Radiance masker is doordrenkt met een anti-aging serum dat een droge huid intensief hydrateert en heerlijk zacht maakt. De formule bevat o.a. saffraanbloem dat bekend staat om haar antioxidant werking en rimpelbestrijdende eigenschappen. Ook bevat het heilige lotus dat verzachtende en verzorgende eigenschappen heeft. Het masker bevat natuurlijke antioxidanten en na één keer gebruik zie je al iets van resultaat. Rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon, maar je teint oogt wat frisser en heeft die natuurlijke glow weer terug. Dit masker is mijn favoriet van de twee!

Heel fijn vind ik dat deze maskers goed aansluiten op je gezicht, waardoor de plantaardige ingrediënten de huid verzorgen. Beide maskers zijn geschikt voor alle huidtypen en kosten €9,90 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar bij een Rituals winkel bij jou in de buurt of online te bestellen op Rituals.nl.

Welk sheet mask gebruik jij graag?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Rituals The Ritual of Namasté sheet masks”

  1. Hey, het zien er beide leuke maskertjes uit. Ik heb nog geen enkel product van Rituals getest of geprobeerd. Word tijd dat ik er eventjes aan begin ! Zowieso krijgen maskertjes met Hyaluron zuur mijn voorkeur, aangezien ik al veel gelezen heb over dit product.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten