RoC Pro-Sublime oogcrème

RoC Pro-Sublime oogcrème

De huid rondom je ogen, het is de plek waar je als eerste huidveroudering gaat merken. Dat kan in de vorm van een slappere huid, maar ook d.m.v. rimpeltjes en de zogeheten kraaienpootjes. Om dat een beetje uit te stellen is het van belang om de huid rondom je ogen goed in te smeren met een oogcrème. Vandaag laat ik je de RoC Pro-Sublime oogcrème zien die ideaal is tegen deze euvels.

RoC Pro-Sublime oogcrème

De formule van de RoC Pro-Sublime oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare zone rondom de ogen. De formule combineert twee van de door dermatologen meest erkende anti-aging technologieën: hyaluronzuur en retinol. Hyaluronzuur kennen we wel. Het ingrediënt staat bekend om zijn vochtvasthoudende eigenschappen. Een slappere huid wordt hierdoor wat voller en droogtelijntjes minder. Retinol is één van de doeltreffendste ontwikkelingen voor het zichtbaar opvullen van de oogrimpels. Een perfecte combinatie dus!

De oogcrème komt in een tube van 15 ml. Dat is een vrij standaard inhoudsformaat als het gaat om oogcrèmes. De uitstraling is geheel in de stijl van RoC, lekker herkenbaar dus.

De textuur is zeer vloeibaar en licht. Je smeert het onwijs goed uit en daardoor heb je ook echt maar een klein beetje nodig. Bij oogcrèmes geef ik altijd het advies om het met je ringvinger voorzichtig in de huid te kloppen. De huid rondom je ogen is dun en teer en kan beschadigen als je echt gaat wrijven. Met je ringvinger oefen je de minste druk uit. De crème trekt binnen enkele seconden in en je voelt helemaal niet dat je het draagt. Je brengt het in de ochtend en avond aan. Aangezien ik vrij kritisch ben heb ik wel een minpuntje. Dat heeft overigens niets te maken met de werking van het product, maar de geur is niet zo lekker. Het ruikt wat koffie-achtig en voor een oogcrème vind ik dat niet zo fijn.

De RoC Pro-Sublime oogcrème is geschikt voor alle huidtypen. Hij kost €25,95 en is o.a. verkrijgbaar bij de apotheek en online te bestellen op Deonlinedrogist.nl.

Smeer jij al dagelijks met een oogcrème?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten