Rodial

We zijn de decembermaand voorbij en beginnen weer vol goede moed en goede voornemens aan het nieuwe jaar. 2016, we gaan ervoor! Toch kan het best zijn dat de maand december enige sporen van vernieling hebben achtergelaten. Door al het feesten kan het zomaar zijn dat je nog last hebt van vermoeide ogen. Heeft je huid een oppepper nodig? Dan is er Rodial voor jou! Met deze drie producten van Rodial kom je weer fris en fruitig voor de dag.

Feestje gehad? Of nog steeds moe van oud&nieuw? Gebruik Dragons Blood Eye Masks de morning after (of die erna of die daarna) en niemand zal aan je gezicht zien dat je iets te lang bent blijven hangen. Breng de maskers aan vlak onder je ogen en laat ongeveer 20  minuten zitten. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de donkere kringen verdwijnen en je huid ziet er direct jonger en strakker uit. In een verpakking zitten acht maskertjes, deze kost €39,-.

Eerste hulp bij veel te weinig uurtjes slaap biedt Rodial met de x-treme after party scrub. Deze milde scrub is zacht voor je huid en daardoor te gebruiken in het gezicht en de hals. Al bij het eerste gebruik ziet je huid er meteen jonger en frisser uit om de gemiste uurtjes slaap te verdoezelen. De 3-in-1 micro polish bevat drie verschillende scrub bolletjes die dode huidcellen verwijderen waardoor de huid egaler en frisser wordt. Tevens zuivert het je poriën, verfijnt het fijne lijntjes en rimpeltjes en geeft het je een stralende teint. Een top product lijkt me! Rodial x-treme after party scrub kost €51,- voor een inhoud van 75 ml.

Niet alleen het gezicht kan na de decembermaand wel een beetje pampering gebruiken, ook de rest van je lichaam is toe aan een extraatje. Super FIT size zero van Rodial heeft een herstellende werking dankzij Vitamine E en beschermt je huid tegen beschadiging. En dat kan deze wel gebruiken tijdens koude winterdagen en warme avonden thuis met de verwarming aan. Je huid voelt met deze gel zachter aan en ziet er jonger uit. Een verpakking heeft een inhoud van 300 ml. en kost €65,-.

Wat een fijne producten hè? Hier kom je de winter zeker wel mee door! De producten van Rodial zijn in Nederland exclusief te koop bij Ici Paris XL. Via www.iciparisxl.nl zijn ze ook online verkrijgbaar. Ik zelf ben heel erg benieuwd naar de x-treme after party scrub en de super FIT size zero. Welk product heeft jouw interesse gewekt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten