Rozen in je parfum met Lancôme La Nuit Trésor Nude

Lancome La Nuit Tresor Nude

Rozengeur, je moet er echt van houden. De meeste mensen doen dat gelukkig en dus is het fijn om te weten dat er toch nog al een boel parfums zijn met de geur van rozen erin verwerkt. Vandaag laat ik je uitgebreid de Lancôme La Nuit Trésor Nude zien, een geur die heerlijk is voor deze tijd van het jaar!

Lancôme La Nuit Trésor Nude

Als je aan rozengeur in parfums denkt, dan krijg je al snel een ouderwets gevoel door één en al overweldigende rozen geurnoten. Gelukkig kun je dat beeld vergeten, want dat is al lang niet meer zo. Parfums en Eau de Toilettes met de geurnoten van rozen kunnen heel erg divers zijn. Zo heb je hele zachte en bloemige geuren met rozen erin, maar ook warme en wat stoerdere geuren. Het is maar net met welke andere geurnoten het gecombineerd wordt.

Omdat ik echt heel erg van warme en cosy geuren houd, die ook sensueel zijn, besloot ik om deze Lancôme La Nuit Trésor Nude te gaan reviewen. Deze geur van Lancôme is oosters, bloemig, fruitig en sensueel. Een hele aparte mix dus die zeker bij mij past. Het verhaal van de geur is ook heel erg mooi. Ze willen namelijk de schoonheid van de vrouw weerspiegelen in de ogen van de man. Ook de flacon straalt dit uit door de mooie kleuren. Qua vormgeving heeft hij veel weg van de bestaande Trésor geur, alleen is de bodem hier spits, zodat hij lijkt op een diamant.

Deze geur van Lancôme behoort tot de bloemige en oosterse geuren. Hij heeft een fruitige ondertoon dat komt door bergamot. De basisnoten bestaan uit kokos en vanille. De hartnoot is roos dat een echt vrouwelijk gevoel geeft. Tot slot sluit de geur af met basisnoten van warm vanille en zoete kokos. Ik vind de geur echt heerlijk en heb me meteen een 50 ml. flacon ervan besteld. Op die manier kan ik er nog wat langer van genieten. Deze kost €57,30.

Draag jij wel eens geuren met rozen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten