Scheren wordt makkelijk met hi audrey by Intuition

hi Audrey by Intuition

Nu we weer heerlijk met onze blote benen en topjes kunnen rondlopen is het scheerseizoen ook aangebroken. Gladde benen, mooie oksels en bikinilijnen, het hoort bij de zomer. Scheren hoeft allang geen struggle meer te zijn, want nu is er hi audrey by Intuition. Het is een geheel nieuw scheersysteem voor een makkelijk en glad resultaat. Ik testte het uit!

hi Audrey by Intuition

Als het om scheren gaat ben ik de makkelijkste niet. Geregeld krijg ik rode bultjes en andere scheerirritatie. Met hi audrey by Intuition is dat gelukkig verleden tijd. Het nieuwe scheersysteem heeft vijf mesjes en een duo-intense serum dat ervoor zorgt dat de mesjes soepel over de huid glijden. Geen sneetjes meer en geen irritatie meer. Ook zorgt het serum ervoor dat de vochtbalans van de huid verbetert tijdens het scheren, waardoor irritatie ook weer voorkomen worden. Op die manier is dit scheersysteem uitermate geschikt voor de gevoelige huid. 

Naast dat het praktisch gezien heel goed en fijn werkt en het een top resultaat levert ziet hi audrey by Intuition er ook nog eens top uit. De kleur marshmallow purple springt er lekker uit en maakt het een ware eyecatcher op je badkamer. De handle is gemaakt van 30% recycled plastic en is anti-slip. Hierdoor heb je een zachte en tegelijkertijd stevige grip. De verpakking is overigens gemaakt van 90% gerecycled materiaal, lekker verantwoord dus!

Ik ben helemaal verliefd op hi audrey en raad het ook zeker aan voor deze zomer. Mijn benen zijn mooi haarvrij en glad. Omdat ieder lichaam en iedere huid anders is kan het zijn dat dit nieuwe scheersysteem niet helemaal bij je past. Gelukkig heeft Wilkinson naast de hi audrey by Intuition ook nog andere systemen die dan wellicht beter zijn voor jouw huid en meer bij jouw wensen passen. Denk bijvoorbeeld aan Intuition Complete of de Intuition Sensitive Care. hi audrey by Intuition kost €14,99 en is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat of Kruidvat.nl. De Intuition Complete kost €14,99 en Intuition Sensitive Care kost €12,49 en zijn beiden verkrijgbaar bij de diverse drogisterijen. 

Hoe onthaar jij deze zomer?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten