Shab 4D mascara & Cheeky palette

SHAB

Tijdens mijn eerste event in bijna twee jaar tijd kwam ik in contact met Shabnam, deze powervrouw heeft haar eigen make-upmerk gelanceerd genaamd SHAB. Misschien ken je het al wel, misschien ook niet. Ik kan je in ieder geval vertellen dat het geweldig is, mede ook door de passie die Shabnam erin heeft gestoken. Vandaag laat ik jullie de nieuwe SHAB 4D Mascara en het SHAB Cheeky palette zien.

Vrouwen die passie hebben voor hun werk, het straalt kracht uit. Echte powervrouwen zijn dit en één ervan is Shabnam. Ze weet precies wat ze doet en wat ze wilt, je ziet dit namelijk ook echt terug in haar producten. Het is geen massaproductie, maar echt met liefde gemaakt. Deze liefde straalt ze ook uit, want wat een prachtig mens is ze!

Shab 4D mascara

Om nergens op in te hoeven leveren koos Shabnam ervoor om deze 4D mascara te ontwikkelen. De mascara heeft twee kanten met twee verschillende functies. Dat is heel fijn voor vrouwen als ik met korte en rechte wimpers. Wij kunnen namelijk beide kanten gebruiken voor het meest vavavoom effect!

De mascara komt in een zwart doosje, wat kenmerkend is voor het merk SHAB. Door de rosegouden folieopdruk is het lekker luxe. De huls overigens zelf ook, die ziet er net zo prachtig uit. Aan één kant zit een borsteltje waarmee je alle wimperhaartjes makkelijk kunt bereiken en ze volume kunt geven. Aan de andere kant zit een borsteltje met een bolletje op. Dat ziet er misschien wat gek uit, maar het is superhandig! Hiermee bereik je namelijk elk wimpertje, zelfs helemaal aan de binnenkant van je oog. Ik ben het natuurlijk gaan testen en vind het resultaat helemaal top! Vooral als je je bedenkt dat je mijn wimpers zonder mascara normaal gesproken bijna niet ziet. De SHAB 4D mascara kost slechts €24,95.

SHAB Cheeky Highlight & Blush palette

Dan het nieuwste palette van SHAB, het Cheeky Highlight & Blush palette. Shabnam presenteerde het bij het event en jongens, wat is het weer mooi! Het palette bestaat uit 6 kleuren die bij elke huidtint goed passen. De lichtste kleur is bijvoorbeeld zowel op een lichte huid als op een gekleurde huid prachtig. Er zitten highlighters tussen die je tevens als blush kunt gebruiken, maar ook twee matte blushes. Uiteraard kun je hier ook subtiel mee shapen.

Ik denk dat wel duidelijk is dat dit mijn nieuwe favoriet is. Een favoriete kleur heb ik niet, want allemaal zijn ze even mooi. Ik wissel dus regelmatig af met dragen. High Class en Glorious zijn geweldig voor een wat warmere look, Bombastic past altijd en kan heel feestelijk zijn. De poeders zijn heel zacht, voelen onwijs comfortabel aan op de huid en hebben een top pigmentatie.

Op de foto draag ik High Class samen met Glorious en de Shameless blush en de 4D mascara, supermooi toch?! Het SHAB Cheeky Highlight & Blush palette kost €59,95 en shop je bij Douglas, Beautytasting en bij Shab.nl.

Kende jij SHAB al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten