SHAB Smokey, the power of stones

SHAB Smokey

Het geweldige make-upmerk SHAB komt nu met nieuwe lanceringen, namelijk twee nieuwe Smokey Palettes! Omdat het merk gelooft in de werking van edelstenen hebben ze dit nu geïntegreerd in hun make-up. Geweldig natuurlijk! Wie SHAB kent weet dat de producten ook dit keer weer lekker luxe zijn. Ik ontving de twee nieuwe oogschaduwpaletten en laat ze je vandaag zien.

SHAB Smokey

Smokey eyes zijn nog helemaal trendy. Je kunt het natuurlijk zo uitbundig maken als je zelf wilt. Wil je een intense look maken voor bijvoorbeeld een feestje in de avond of een avondje uit? Dan is het Smokey palette geweldig. Elk palette bestaat uit vier tinten oogschaduw, waarvan de Smokey de kleuren Moonstone, Grey Pearl, Slate en Black Diamond heeft. Deze kleuren zijn vrij donker en leveren dus een intense look op. Drie van de vier tinten hebben shimmers, waardoor je een heel mooi effect ermee maakt.

SHAB Smokey Topaz

Smokey Topaz is een andere variant op het Smokey palette en heel fijn wanneer je een wat zachtere look wilt voor bijvoorbeeld overdag. Het bevat aardetinten als Morganite, Bronzite, Garnet en Brown Citrine. Hierbij hebben twee tinten een shimmer. Dit palette is echter mijn favoriet, omdat dit soort bruine tinten heel goed bij mijn blauwe ogen en blonde haren passen.

Beide oogschaduwpaletten zijn heel goed gepigmenteerd. Dat wilt zeggen dat je het heel goed kunt aanbrengen en het meteen een goede kleur afgeeft. Zo hoef je niet mer allerlei laagjes te werken, maar kan één keer aanbrengen al genoeg zijn voor een mooie en intense look. Daarbij kun je het ook goed blenden, wat natuurlijk essentieel is voor smokey eyes. Tot slot blijft de oogschaduw lekker lang zitten, waardoor je er de hele dag van kunt blijven genieten.

Natuurlijk maakte ik een look met één van de paletten. Ik koos voor mijn favoriet, namelijk SHAB Smokey Topaz en gebruikte elke kleur die erin zit. Het resultaat is top! Ik vind het heel makkelijk werken en heel fijn is ook dat er geen fall out is (ooschaduw die vlekt op de huid onder je ogen omdat het daar omlaag dwarrelt). Deze twee nieuwe SHAB Smokey paletten kosten €39,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij SHAB, Douglas een Beautytasting!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten