Shop met hoge korting tijdens de zomerse Black Friday van Notino!

zomer Black Friday notino

Elk jaar, midden in de zomer, is het weer tijd om lekker met hoge kortingen te shoppen tijdens de zomerse Black Friday van Notino. Superfijn, want zo hoef je niet te wachten tot in het najaar tijdens de officiële echte Black Friday. Shop dus deze maand jouw wishlist. Geen idee nog wat daarop moet staan? Ik geef je vandaag mijn wishlist!

De Zomer Black Friday van Notino start op 19 juli en duurt t/m 25 juli. Er gaan bepaalde merken meedoen met aanbiedingen, dus niet alles kun je met veel korting shoppen. Uit ervaring weet ik dat er wel altijd veel moois tussenstaat, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Uiteraard heb ik een flinke wishlist en dus is het tijd om die nu met jullie te delen. Misschien halen jullie er nog wat inspiratie uit om te shoppen tijdens de zomerse Black Friday van Notino!

Moroccanoil Repair travelset

Mijn wishlist deze zomer bestaan uit enkel items die ideaal zijn voor als we weer op vakantie gaan. Omdat wij naar Mallorca gaan wil ik dit jaar echt voor de travelsetjes gaan, want dat is oh zo handig. Scheelt veel gesleep en het werkt helemaal prima. Zo is deze Moroccanoil Repair travelset ideaal. Hij is geschikt voor beschadigd haar en bevat een Repair shampoo, een Repair conditioner, een masker en een treatment. Met name in de zomer knapt je haar daar onwijs van op!

Clinique Anti-Blemish Solution Starterkit

Echt een travelset is dit niet meteen, maar wel een ideale manier om te beginnen met een nieuwe huidverzorgingsroutine. Deze Anti-Blemish Solution huidreiniging en -verzorging van Clinique maakt de onzuivere huid weer stralend. Een doffe huid krijgt die mooie natuurlijke glow er weer mee terug. Een setje bevat het reinigingsschuim, de reinigende tonic (ideaal om als tweestaps reiniger te gebruiken) en de hydraterende crème.

Scholl Velvet Smooth Pro

Om je voetjes ook gedurende jouw vakantie mooi en eeltvrij te houden kun je de Scholl Velvet Smooth Pro meenemen in je koffer. Het is een vrij kleine tool, maar het heeft een groots effect. Hij is oplaadbaar, dus laad het thuis even op en dan kun je er jouw vakantie mee vooruit. Hallo zachte poezelige voetjes!

Curaprox Travelset

Op vakantie lach je natuurlijk veel, althans…daar ga ik van uit. Vakantie is plezier en vooral dit jaar kijken we er onwijs naar uit. Heerlijk weer kunnen genieten en naar het buitenland gaan. Om ook je lach mooi te houden en je tanden goed te blijven verzorgen tijdens de vakantie is er het Curaprox travelsetje. Hierin zit een opvouwbare tandenborstel, twee ragertjes met houder en een tandpasta. Dit alles kun je bewaren en meenemen in het bijgeleverde reisetui. Leuk detail: Je kunt kiezen uit allerlei vrolijke kleurcombinaties!

Balenciaga Florabotanica

Niet geheel travel, maar wel op en top zomers om mooie geurherinneringen mee te maken is Balenciaga Florabotanica. Deze geur is groen en bloemig en doet het perfect tijdens jouw heerlijke zomervakantie. Het is een romantische geur en je kunt hem de hele dag prima dragen. Draag hem dus naar dat fijne etentje aan die mooie baai, tijdens een dagje shoppen in de grote stad of tijdens die sightseeing in dat mooie dorpje. Succes verzekerd!

Ik ben zelf reuze benieuwd wat er allemaal in de aanbieding komt tijdens deze zomerse Black Friday van Notino en kan niet wachten om mijn winkelmandje te vullen!

Wat zou jij graag met grote korting willen shoppen tijdens Black Friday bij Notino?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten