Shoplog Zeeman herfst/winter 2019

Zeeman

Nu het najaar weer gaat beginnen komen de nieuwe kledingcollecties in de winkels te hangen. Erg leuk vind ik, want shoppen voor de kindjes doe ik nog liever dan shoppen voor mezelf. Ook dit jaar is er weer veel leuks en wordt kiezen moeilijk. Onlangs was ik bij de Zeeman waar ik drie leuke items voor Brody kocht. Welke dat zijn zie je zo.

Shoppen bij Zeeman is leuk, want niet alleen hebben ze vaak leuke kleding voor zowel baby’s, jongens en meisjes, maar ook de prijsjes zijn supervriendelijk. Heel fijn, want zo heb je voor een prikkie leuke fashion voor je kindjes. Vaak wissel ik wat af en heb ik zowel Zeeman in de kast hangen als wat duurdere merken. Dit keer vond ik echter dat Zeeman niet onder deed voor merken als bijvoorbeeld Tumble ’n Dry.

Mijn Zeeman koopjes

Zo kocht ik bijvoorbeeld deze twee leuke sweaters. In de basis zijn ze vrijwel hetzelfde, alleen hebben ze een andere kleur, een ander printje en een ander cijfer. De sweaters zijn iets dikker, maar niet heel dik. Perfect voor Brody, want echte dikke truien doet hij nooit aan. Doordat hij vrij druk is krijgt hij het al warm van zichzelf.

Beide sweaters hebben een fijne pasvorm. Voor mijn kindjes kan ik namelijk niet altijd alles kopen, want veel is hen te breed en zit dan nergens naar. Deze sweaters zitten niet heel strak, maar dat moet natuurlijk ook niet. Ze zitten helemaal prima en zijn in verhouding van lengte en breedte helemaal goed.

Nu het weer wat omslaat is het in de ochtend soms nog wat fris en ’s middags wat warmer. Vestjes zijn dan echt een must! Voor Brody kocht ik nog dit te leuke vest. Het is wat dikker en lekker zacht aan de binnenkant. Eigenlijk is het heel neutraal, alleen de tekst aan de zijkant van de rits maakt het wat specialer en stoerder. Ook dit staat hem weer erg leuk!

En nu…voor al deze items was ik nog geen €20,- kwijt! Dat kun je je toch bijna niet voorstellen? Ik heb truien voor Brody in de kast hangen van €35, dus dit is echt lekker budget. Je ziet het er niet aan af, het is superstoer en heerlijk voor het najaar. Mocht je dus nog niet bij Zeeman geweest zijn, ga er dan zeker even langs! Geen Zeeman in de buurt? Neem dan eens een kijkje op Zeeman.com.

Welk item vind jij het leukst?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Shoplog Zeeman herfst/winter 2019”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten