Sint tip: een elektrische kinderauto!

elektrische kinderauto

Het lijkt nog wat vroeg, al merk ik steeds meer om me heen dat ouders aan het nadenken zijn voor een goed Sinterklaas cadeau. Vandaag deel ik een wel hele leuke tip met je, namelijk de elektrische kinderauto!

De elektrische kinderauto

Al langer kijken wij af en toe naar dit soort auto’s voor kinderen. We hebben er helaas geen plek voor, maar anders hadden de kids hier eentje gehad. Een elektrische kinderauto is namelijk superleuk. Ik weet ook zeker dat het een perfect cadeau zou zijn voor Brody, want meneer vindt het maar wat gaaf om in mijn auto te zitten. Meestal als de auto gewassen wordt speelt Brody erin en is dan helemaal in zijn nopjes. Onlangs liet hij overigens een binnenlampje aan, waardoor de dag erna mijn accu leeg was. Sindsdien letten we dus net wat beter op 😉

Omdat er veel verschil is in zowel kwaliteit als in prijs van dit soort auto’s is het belangrijk om goed te vergelijken. Heb voor ogen wat je wilt en wat je budget is. Wees ook realistisch, want voor €50,- slaag je natuurlijk niet. Autovoorkinderen.nl biedt superleuke auto’s in allerlei A-merken. Zo vinden wij de zwarte Audi TT kinderauto heel gaaf. Goed om te weten is dat ze specialist zijn in accu speelgoed, dus je weet hier wat je koopt. Bij aankoop van een elektrische kinderauto krijg je ook nog eens een gratis gepersonaliseerd kenteken, hoe leuk is dat?! Als kers op de taart leveren ze snel en dat is fijn, want je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Bij je bestelling kun je ook een cadeaulint meebestellen, iets dat ik zelf heel erg leuk vind! Je betaalt er makkelijk met iDeal, Paypal en creditcard. Dit laatste raad ik zeker aan om te doen, want dan is je aankoop verzekerd. Fijn is ook de tevredenheidsgarantie, want maar liefst scoort deze webwinkel een 9,1 met klantreviews.

Waarom dit een leuke Sint cadeautip is? Je kindje gaat hier enorm veel plezier van hebben. Hij of zij kan zelf met de auto rijden en sturen. De deuren kunnen open en dicht en de auto maakt geluid. Lampjes branden waardoor alles heel echt lijkt. De auto’s rijden overigens niet snel, waardoor veiligheid gewaarborgd blijft en jij als ouder geen sprintje hoeft te trekken om je kind bij te houden.

Zou jij een elektrische auto voor je kindje cadeau doen?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Sint tip: een elektrische kinderauto!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten