Sint tip: Vtech Marble Rush Rocket set!

VTech Marble Rush Rocket set

Nou jongens, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben een echte knikkerbaanfan in huis. Ondertussen hebben we al twee exemplaren gehad, maar meneer wilt meer. Ondanks dat Brody nog maar 4 jaar is heeft hij best veel technisch inzicht en kan dus zelf een goed werkende knikkerbaan in elkaar zetten. Omdat Sinterklaas dit jaar wist dat hij van knikkerbanen hield komt er nu de gloednieuwe Vtech Marble Rush Rocket Set bij. Benieuwd? Ik review hem vandaag!

Vtech Marble Rush

Als je bekend bent met knikkerbanen weet je dat het voor kindjes vaak moeilijk is om in elkaar te zetten. Eén van de redenen is dat de onderdelen vaak niet goed in elkaar klikken of dat het geheel niet stabiel staat. Anders is dat bij Vtech Marble Rush, want deze knikkerbaan is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar. De onderdelen zijn wat groter en klikken makkelijker en steviger in elkaar. Het geheel is stabieler en valt niet zomaar om, waardoor ook deze kleinere kinderen er goed mee kunnen spelen.

Wij ontvingen van Vtech de Vtech Marble Rush Rocket set. De Marble Rush collectie bestaat namelijk uit 3 sets: de Adventure set (starterset), de Rocket set en de Ultimate set. Vanzelfsprekend is dit van klein naar groot, maar het leuke nieuws is dat je alles met elkaar kunt combineren. Goed om te weten is dat je van elke set allerlei verschillende combinaties kunt maken en hierdoor jouw kindje niet uitgespeeld raakt.

Vtech Marble Rush Rocket set

De Vtech Marble Rush Rocket set bevat 79 onderdelen waarmee jouw kindje een heel tof parcours kan maken. Ook zit er een hele leuke raket met licht en geluid bij welke het spelelement nog leuker maakt. De knikkers zijn wat groter dan de standaard knikkerbanen, maar hierdoor wel wat handzamer voor kleinere kinderen. Bij de set worden 10 knikkers geleverd, vrij veel dus. Heel leuk is dat de knikkers gelanceerd worden en door trechters, doorgangen en bochten rollen. De coole licht- en geluidseffecten maken het daarmee helemaal af.

Onze mening

Ook al heeft Brody het inzicht om met een standaard knikkerbaan te spelen, is toch deze Vtech Marble Rush Rocket set erg leuk en vernieuwend. Hij kan hiermee geheel zelfstandig aan de slag, want er zit een overzichtelijke bouwhandleiding bij. Doordat de stenen gekleurd zijn is het voor kindjes makkelijk om te bouwen. Heel tof zijn de geluids- en lichteffecten, want die geven het spel een extra dimensie. Fijn voor de ouders is dat er een automatische uitschakeling op zit, zodat je ’s avonds als de kids in bed liggen niet wakker schrikt van een geluid van de knikkerbaan die aanspringt. Wij vinden het dus echt een aanrader en een geweldige leuke Sint cadeautip!

De Vtech Marble Rush Rocket set kost €39,99 (adviesprijs) en is verkrijgbaar bij de diverse speelgoedwinkels en online te bestellen bij o.a. Intertoys en Wehkamp.

Speelt jouw kindje graag met knikkerbanen?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten