Sinterklaas boeken + winactie!

Sinterklaas boeken + winactie!

Nog even en dan is het Sinterklaas, voor veel kindjes een spannende periode vol verrassingen en leuke dingen. Om alvast wat in de stemming te komen kun je gaan voorlezen of laten lezen in leuke Sinterklaas boeken. Vandaag laat ik je twee leuke exemplaren zien en is er een winactie, waarbij je één van de twee boeken kunt winnen!

Klaas de Kat en het Raadsel van Sinterklaas

Om in het mysterie te blijven is er het boek Klaas de Kat en het Raadsel van Sinterklaas. Allereerst wil ik zeggen dat dit boek een geweldige cover heeft. Hoe Sinterklaas achtig wil je het hebben? Je proeft en voelt die hele Sinterklaas sfeer erin terug. Dan het verhaal, want ook dat is erg leuk. Centraal in dit boek staan het maken van verlanglijstjes, het zetten van de schoen, knutselen en bakken. Laat dat nu net dingen zijn die wij voorafgaand aan de feestdagen veel met de kindjes doen. Voor kinderen is het dus een feest van herkenning!

Het verhaal draait om Klaas de kat, wie een heel fijn leven heeft samen met zijn vriendjes Mila en Max. Op een dag hebben ze geen aandacht meer voor hem en hij begrijpt er niets meer van. Klaas gaat dan ook op onderzoek uit en hoopt dit raadsel op te lossen. Vanzelfsprekend heeft het iets te maken met de Sint 😉 Verder verklap ik niets, want het is te leuk om zelf te ontdekken. Klaas de Kat en het Raadsel van Sinterklaas kost €14,99.

Klaas de Kat en het Raadsel van Sinterklaas – ISBN 9789051168648 – €14,99

Sinterklaas ABC

Ook is er het nieuwe boekje met het Sinterklaas ABC, het lekkerste en leukste ABC dat er gemaakt is 😉 Het boekje is wat kleiner van formaat maar zeker niet minder leuk. Dit boekje is wat meer informatief, want het bevat niet zozeer een verhaal als in een regulier prentenboek. Erin staat namelijk het ABC, geheel in Sinterklaas thema.

Van Aankomst tot Zingen, in dit leuke ABC boekje komen de belangrijkste Sinterklaasthema’s voorbij. Allemaal is het gegoten in korte rijmpjes om het leuk te houden voor de kindjes. Zo kunnen ze meedoen en er stiekem ook wat van leren. Leuk is dat het boekje vol staat met allerlei snoepjes en ander lekkers. Sowieso staat er bij elke letter de betreffende chocolade letter.

Sinterklaas ABC – ISBN 9789021682440 – €9,99

Namens WPG Kindermedia mag ik een exemplaar van het Sinterklaas ABC gaan weggeven. Wat je daarvoor moet doen zie je vandaag op mijn Instagram! Check dus zeker even de foto die hierbij hoort en doe mee!! Je kunt deze Sinterklaas boeken ook zelf bestellen via de linkjes in dit artikel. Beiden zijn namelijk echt een dikke aanrader!

Doe jij mee aan de winactie?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten