Skin for Skin Bye Bye Wrinkled Eye oogmaskers

Skin for Skin Bye Bye Wrinkled Eye oogmaskers

Ken jij het huidverzorgingsmerk Skin for Skin al? Het staat voor beautiful aging en streeft geen anti age na, maar juist mooi ouder worden. Ouder worden we namelijk allemaal en dat hoort erbij. Een topproduct zijn hun collageen beautysupplementen, maar die moet je minimaal 3 maanden nemen voordat je wat ziet. Om tussendoor de huid van buitenaf te verzorging is er een nieuw product: de Skin for Skin Bye Bye Wrinkled Eye oogmaskers!

Skin for Skin Bye Bye Wrinkled Eye oogmaskers

De Skin for Skin Bye Bye Wrinkled Eye oogmaskers zijn pure collageen oogmaskers gemaakt van natief collageen met puur hyaluron-activatieserum. Wat dat wilt zeggen? De maskertjes zitten apart van de vloeistof waardoor ze altijd vers blijven. De maskertjes bevatten namelijk het pure collageen en de vloeistof is puur hyaluron dat de oogmaskers activeert wanneer je ze wilt gaan gebruiken. Ze hydrateren, verjongen, herstellen, verzachten en verhelderen de huid rondom de ogen. Donkere kringen, fijne lijntjes en een droge huid worden hiermee opgelost. Daarnaast vullen de collageen oogmaskers de fijne lijntjes en rimpels op door het collageen. 

Natuurlijk heb ik ze zelf getest. Ergens is het wat gedoe doordat de oogmaskers niet direct klaar zijn voor gebruik. Toch heb je dat er graag voor over als je weet dat het hierdoor vers is en er een betere werking niet bestaat. Mijn ogen hebben gelukkig nog niet zo heel veel om voor te moeten zorgen (geen donkere kringen, nauwelijks lijntjes), maar het gevoel dat dit masker geeft is fijn en comfy. Je dient het 20 minuten te laten inwerken en dan kun je ze eraf halen en in de prullenbak gooien. Het resultaat is bij mij al echt mooi, al krijg ik het niet zo vastgelegd op camera. Mijn huid ziet er wat stralender en net wat voller uit. Om je een idee van de werking te geven laat ik je hieronder een voorbeeld zien van iemand die wel wat meer lijntjes heeft. Wat is het resultaat verbluffend he?!

Deze oogmaskers zijn ideaal voor een avondje uit, een feestje of na een zware nacht. Natuurlijk kun je je huid er ook lekker elke week mee verwennen. De Skin for Skin Bye Bye Wrinkled Eye oogmaskers kosten €12,50 per setje van 2. De maskers zijn dermatologisch en aftalmologisch getest. Ze zijn verkrijgbaar via skinforskin.nl en diverse beautysalons

Gebruik jij wel eens een oogmasker?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten