Skinnies Conquer Zonnebrand SPF50+

Skinnies Conquer

Goed beschermd de zomer in gaan is voor ons allemaal belangrijk. Ik heb het dit voorjaar al vaker gezegd: goed insmeren wordt erg onderschat. Het is oh zo belangrijk en ik kan dat niet blijven benadrukken. Als je je nu goed insmeert pluk je daar over 20 jaar de vruchten van. Dagelijks insmeren met bijvoorbeeld de Skinnies Conquer Zonnebrand met een SPF50+ helpt je goed beschermd te zijn. Benieuwd naar deze variant? Ik review hem vandaag!

Wist je dat een zonnebrandcrème je helpt te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, maar dat het ook helpt om rimpels en fijne lijntjes te voorkomen? Vroegtijdige huidveroudering kan namelijk heel goed ontstaan door blootstelling aan de zon. Tijd dus om dagelijks goed te blijven smeren!

Skinnies Conquer

Fijn aan deze Skinnies Conquer Zonnebrand SPF50+ is dat hij een lekkere hoge beschermingsfactor heeft. Op die manier kun je hem altijd inzetten, zelfs bij kindjes. Kenmerkend van het merk is dat de producten niet verdund zijn met water. Zo gaat het veel langer mee (tot wel 5 keer), omdat je slechts een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt nodig hebt voor je gezicht, nek en oren.

Het product is een sungel en geen melk, zoals vele andere zonbeschermingsproducten dat wel zijn. Het heeft dan ook een transparante kleur, waardoor je geen witte waas krijgt. De Skinnies Conquer Zonnebrand SPF50+ is ideaal voor watersport en outdoor activiteiten, want het is tot wel 4 uur waterresistent. Overigens dien je je na het zwemmen en afdrogen wel opnieuw in te smeren voor een optimale bescherming.

De textuur is wat dikker dan dat je gewend bent en het lijkt op het begin wat stroef te smeren. Door de warmte van je huid lijkt het product wat te smelten en wordt het smeren makkelijker. Hierdoor smeer je het beter uit. Je moet er wellicht even aan wennen, maar het is top! Zeker als je weet hoe goed dit product voor het milieu is en dat het tevens goed jouw huid beschermt.

De missie van Skinnies in om zo duurzaam mogelijk te zijn. Elk jaar bespaart het merk meer dan 10.000 liter water, elke tube is gemaakt o.b.v. suikerriet en de formules zijn vegan en cruelty free. Tevens bevat de formule geen schadelijke stoffen voor het milieu en is het rifvriendelijk. Super natuurlijk, want zo kunnen we veel langer van onze planeet en stranden genieten! De producten zijn vrij van parabenen, conserveermiddelen, alcohol en parfum. Een tube heeft een inhoud van 100 ml. en kost €42,70. Met de code ‘ZAZAZOO20‘ krijg je ook nog eens 20% korting op je bestelling! Je shopt hem bij Beautytasting!

Met welke zonbescherming smeer jij?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten