Sluit je autoverzekering af bij HEMA!

autoverzekering

HEMA…één van de fijnste en echte Nederlandse winkels die er is. Tegenwoordig kun je er voor bijna alles terecht. Wist je dat je ook verzekeringen bij de HEMA kunt afsluiten? Denk aan een zorgverzekering, maar ook een autoverzekering!! Daar hebben ze nu overigens een hele leuke actie mee. Welke dat is vertel ik je zo.

Autoverzekering

Een autoverzekering is één van de saaiste dingen die er zijn, maar wel heel noodzakelijk. Veilig kunnen autorijden en zowel voor jezelf als voor anderen op de weg het goed geregeld hebben is echt een must. Zelf zit ik al jaren bij dezelfde verzekering en eerlijk gezegd ben ik te lui om te kijken en vergelijken voor een eventuele goedkopere verzekering. Met mij denk ik nog velen anderen helaas. Het kan je namelijk heel veel geld schelen en de service, dekking en het product zijn hetzelfde.

HEMA autoverzekering

Om je nu even goed wakker te schudden om dit wel te doen komt HEMA met een super actie. Je krijgt nu namelijk 4 gratis all season banden bij HEMA allrisk autoverzekering! Als dat geen goede deal is?! Mocht je je nu afvragen wat all season banden zijn? Hiermee kun je het gehele jaar blijven rijden. Je hoeft dus niet van zomer- en winterbanden te wisselen. Fijn, want je zit niet met opslag en het telkens verwisselen. Onder elke weersomstandigheid doen deze all seasons het goed. Ik heb er ook gehad, op mijn oude auto, en kan je vertellen dat het heel fijn was!

Waarom bij HEMA je auto laten verzekeren? Ze zijn goed en lekker goedkoop! Je bespaart al snel honderden euro’s per maand, je verzekering is dagelijks opzegbaar en ze bieden snel schadeherstel. Ik ga er deze maand nog eens naar kijken, want ik ben van mening dat ik nog genoeg kan besparen op mijn vaste lasten.

Heb jij al een HEMA verzekering?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten