SmartRope Pure

SmartRope Pure

Touwtje springen, doe jij het nog wel eens? Mijn dochter van 6 wel regelmatig, maar ik eigenlijk helemaal niet meer. Gek eigenlijk, terwijl het wel heel erg goed is voor je conditie. Niet voor niets zie je alle fitgirls touwtje springen. Om alle gegevens van je workout bij te houden is er de SmartRope Pure. Dit high tech springtouw laat ik je vandaag uitgebreid zien.

SmartRope Pure

SmartRope Pure is een springtouw dat je synchroniseert met je smartphone. Het is een echte smartgadget en heel erg eigentijds. In een wereld met smartwatches mag deze dus zeker niet ontbreken.

Via de app, die je gratis kunt downloaden, wordt er alles bijgehouden. Raak je de tel wel eens kwijt? Geen probleem. Het springtouw telt namelijk met je mee via de app. Ook zie je hoeveel calorieën je al verbrandt hebt met je workout en wordt de tijd bijgehouden. Heel handig dus!

Van het merk ontving ik de SmartRope Pure. SmartRope is er in drie varianten, waarvan Pure de middelste is. Pure heeft een ergonomisch design. Calorieën, jumps en tijd wordt bijgehouden, je kunt er een intervaltraining mee doen, doelen stellen en vrienden uitdagen. Het springtouw heeft een intern geheugen en is in lengte verstelbaar (wel zo fijn). Je laadt hem gemakkelijk op via de bijgeleverde USB kabel en 2 uur opladen staat gelijk aan 45 uur lang gebruiken. Mega lang dus!!

Voordat je begint download je de SmartRope App op je telefoon en stel je het touw in op de juiste lengte. Als je het springtouw aanzet (aanknop), dan dien je bluetooth op je smartphone te activeren. Op die manier worden de apparaten geconnect en kun je beginnen met je workout. Super simpel en lekker snel!

Wat ik hiervan vind? Ik vind het een echte uitvinding. Het gebruik is heel simpel, je hoeft vrijwel niets in te stellen, geen moeilijke dingen uit te voeren, maar kunt meteen beginnen met springen. De eerste keren springen viel me wat tegen, wat merk je dat aan je lijf als je een tijdje wat minder actief bent. Hoewel ik wel sport is dit toch een andere soort workout! Het fijne is dat de handgrepen goed in de hand liggen en het touw makkelijk meedraait. Alles gaat heel soepel. Een aanrader? Absoluut! Je bestelt de SmartRope op Smartrope.nl al vanaf €49,95.

Doe jij nog wel eens touwtje springen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten