Snel en makkelijk geld besparen in 2022 doe je zo!

Snel en makkelijk geld besparen in 2022 doe je zo!

We willen allemaal wel geld besparen, maar soms lijkt het een heel gedoe. Je moet vanalles uitzoeken en heel veel vergelijken. Logisch dat we daar geen zin in hebben. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik ook zo iemand ben en soms liever teveel betaal dan alles uit te moeten pluizen. Maar…dat kan nu veel makkelijker (en sneller!) met de Bespaarcheck!

Waarom geld besparen?

De reden waarom we geld willen besparen is natuurlijk voor iedereen anders, maar het komt erop neer dat we aan het einde van de maand een bedrag willen overhouden waarvan we of meteen leuke dingen kunnen doen of dat we kunnen sparen. Vooral in deze tijd vind ik het belangrijk dat je weet wat jouw opties zijn als het gaat om geld besparen, want alles wordt duurder. Denk aan boodschappen, maar ook zeker niet te vergeten de energie en brandstof. Autorijden wordt echt een dure aangelegenheid en boodschappen dienen we steeds bewuster te doen. Ook denken we nog een keer na of we overal wel het licht uit hebben gedaan en hebben we misschien al gebruik gemaakt van led lampen. Dit zijn natuurlijk kleine beetjes, maar alle kleine beetjes helpen.

Besparen op jouw lasten

De grote besparingen haal je meestal uit jouw vaste lasten. Zoals ik al eerder zei is dit een hele klus. Je moet veel gaan vergelijken en het meest ergelijke is wel dat elke aanbieder andere termen hanteert waardoor je soms het idee hebt dat je appels met peren vergelijkt. Niet te doen dus. Maar…als ik je zeg dat het veel makkelijker kan en je daarmee tot wel €240,- per jaar kunt besparen, dan klinkt dat goed toch?! Het kan namelijk met de Bespaarcheck! Hierbij werk je met een financiële adviseur die elk jaar opnieuw kijkt of je nog steeds goed verzekerd bent. Tevens vergelijkt hij/zij de tarieven en voorwaarden en zorgt hij/zij ervoor dat je goed verzekerd bent en geld overhoudt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzekeringen, maar ook energie en telecom. Dit doen ze door slim te combineren en goed te weten wat je wel en niet kunt verzekeren.

Deze geweldige Bespaarcheck (klik!) kost €79,-, maar mag ik jullie gratis aanbieden! Geweldig natuurlijk, want zo hou je alleen maar geld over en je hoeft er helemaal niets voor te doen!

Ga jij in 2022 ook beginnen met lekker geld besparen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten