Sothys Contour Yeux Cryo Prescription Jeunesse

Sothys Contour Yeux Cryo Prescription Jeunesse

Een speciale behandeling voor de huid rondom de ogen krijg je met de nieuwe producten uit de Sothys Contour Yeux Cryo Prescription Jeunesse lijn. De vier verzorgingsproducten uit de serie zijn speciaal ontwikkeld voor de tere huid rondom de ogen en geven de jeugdige oogopslag terug. Vandaag review ik alle vier producten en vertel ik je eerlijk wat ik ervan vind.

Al jaren smeer ik met een oogverzorging. Niet omdat ik jaren terug al lijntjes kreeg, maar juist om dat proces wat uit te stellen. Ik kan je vertellen dat het lijkt te werken, want ik ben nu bijna 35 jaar en echt lijntjes of donkere kringen heb ik niet. Superfijn natuurlijk en daarom ben ik ook heel erg benieuwd naar deze nieuwe Sothys Contour Yeux Cryo Prescription Jeunesse lijn. De lijn is geschikt voor zowel de wat jongere huid (om de jeugdigheid van de oogopslag te houden) als voor de wat rijpere huid (om tekenen van huidveroudering te corrigeren).

De vier producten lijken mini’s, maar dat zijn het niet. Het zijn echt de fullsize producten en als je erover nadenkt is het ook wel logisch. Enkel voor je ogen heb je ook maar een heel klein beetje van het product nodig, dus je doet er evengoed lekker lang mee. Ik laat je de producten stapsgewijs zien in volgorde van het gebruik.

Roll-On Cryo Anti-Poches

Je begint de dag met de Roll-On Cryo Anti-Poches. Dit kun je zien als een soort serum voor de oogzone dat zichtbaar sporen van vermoeidheid en veroudering bestrijdt. Het heeft een direct drainerend effect, waardoor wallen zo verdwijnen.

Heel fijn is dat dit product een roller applicator heeft. Hiermee kun je het product heel doelgericht aanbrengen en in de huid masseren met de rollers. De rollers zijn van metaal dat een verkoelend effect op de huid heeft, waardoor ook zwellingen minder worden. Hoewel ik niet elke dag wallen heb gebruik ik het wel dagelijks, want het verfrist mijn blik wat. Voor een extra fris en ontspannend effect kun je het product in de koelkast bewaren. Een tube van 15 ml. kost €44,-.


Crème Lumière Rides-Cernes-Poches

Na de roll-on gebruik je de Crème Lumière Rides-Cernes-Poches. Dit kun je zien als een crème die de huid verfrist en gladmaakt. Het geeft je een uitgeruste en heldere blik. Tevens vermindert het rimpels, kringen en wallen.

Deze crème komt in een fijne pompflacon. Je hebt voor je oogcontouren slechts een klein beetje nodig. Dep dit rustig met je ringvinger in de huid. Als je dit product een tijdje gebruikt worden donkere kringen minder en neemt de diepte van de rimpels iets af. Ik vind hem heerlijk in gebruik en smeer het met name om het proces van rimpels uit te stellen en om een mooie open en frisse blik te blijven houden. Een pompflacon heeft een inhoud van 15 ml. en kost €58,-.


Soin Correcteur Anti-Cernes

De Soin Correcteur Anti-Cernes is heel goed tegen donkere kringen. Hij camoufleert ze direct waardoor de oogopslag verheldert. Je kunt hem gebruiken na de hierboven genoemde crème.

Ik heb gelukkig geen kringen rondom mijn ogen, behalve als ik enkele nachten niet goed slaap. Het fijne van dit product is dat het een kleurtje heeft dat zich aanpast aan jouw huidskleur. De textuur is heerlijk zacht en smelt goed samen met de huid. Sommige van dit soort correctors geven een wat dikkig effect dat ten eerste niet mooi is en ten tweede niet comfortabel draagt. Deze doet dat gelukkig niet en voelt heel prettig aan op de huid. Naast dat het direct camoufleert vermindert het op de lange termijn de donkere kringen, een dubbele werking dus. Een tube van 10 ml. kost €34,-.


Patchs Express Yeux

Tot slot zijn er nog de oogpatches Patchs Express Yeux. Deze zijn ideaal wanneer je snel hulp nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een nacht heel slecht geslapen en zie je dat onwijs aan je ogen? Gebruik dan deze patches. Ze geven je meteen een levendigere oogopslag en mooie uitstraling.

De oogpatches zijn van bio-cellulose en zijn gedrenkt in een verzorgende formule dat een instant fris en gladmakend gevoel geeft. Tekenen van vermoeidheid verminderen direct en je ziet er meer uitgeslapen uit. Deze patches zijn echte life savers en gebruik je dus niet dagelijks, maar enkel en alleen wanneer het echt nodig is. Ik vind het altijd fijn om dit soort producten in huis te hebben voor het geval dat. De patches worden verkocht in een doos van 10 stuks voor €55,-.

Het mag wel duidelijk zijn dat ik blij ben met deze mooie lijn en producten. Dat komt mede doordat ik dit soort producten best vaak gebruik. Deze nieuwe Sothys Contour Yeux Cryo Prescription Jeunesse producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de Sothys beauty salons. Voor adressen en verkooppunten check je www.sothys.nl.

Vanaf wanneer begon jij met een oogverzorging?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten