Sothys Echappée Vénitienne f/w2020 make-up

Sothys Echappée Vénitienne

Speciaal voor het najaar en de winter komt Sothys met hun nieuwe make-upcollectie: Sothys Echappée Vénitienne. De collectie is geïnspireerd op Venetië en is chic en sprookjesachtig. Zelf vind ik de producten heel erg feestelijk en dat is top, met name met het oog op de feestdagen!

Laat ik allereerst beginnen met het feit dat Sothys altijd mooie en luxe make-up heeft. Naast verzorgingsproducten zijn ze een meester in het maken van mooie make-upcollecties die passen bij de tijd van het jaar. Zo ook deze Sothys Echappée Vénitienne.

Duo Oogschaduwpalette

Voor een mooie ooglook is er het Duo Oogschaduwpalette. Hij komt in de kleur 10 Or Vénetien & Brun Baroque. Een hele mond vol, maar eigenlijk is het gewoon gouden subtiele shimmer en bruin. De oogschaduw komt in een klein doosje met magnetische sluiting. Heel mooi en luxe!

De kleuren zijn erg mooi. Normaal gesproken is een shimmer kleur heel erg gepigmenteerd. Deze is dat niet zo, maar kun je heel subtiel aanbrengen. Breng je hem droog aan, dan kun je goed met laagjes werken en breng je hem nat aan dan dekt hij iets meer. Ik heb beide kleuren gecombineerd en dat ziet er heel mooi uit! Je ziet het resultaat aan het einde van deze review in een complete look. Het Duo Oogschaduwpalette kost €42,-.


Oogpotlood

Om de ooglook af te maken is er het oogpotlood in de kleur 40 Brun Mystérieux. Hiermee trek je een mooi lijntje om je ogen. De kleur is donkerbruin en heeft een vinyleffect.

Het fijne van dit oogpotlood is dat het heel goed over de huid glijdt. Binnen één keer aanbrengen heb je een mooie en strakke lijn. Zelfs op de waterlijn brengt het perfect aan. Ik moet even wennen aan de bruine kleur, want normaal gesproken gebruik ik altijd zwart. Toch is dit, zeker bij de oogschaduw, net eens wat anders. Het oogpotlood kost €16,90.


Wenkbrauw mascara

Voor de wenkbrauwen is er de wenkbrauw mascara. Nog steeds werk ik elke dag mijn wenkbrauwen bij. Ik vind het net wat mooier en het maakt je verzorgde look af. Een wenkbrauw mascara is ideaal voor als je graag je wenkies wat opvult en definieert.

De kleur uit deze collectie is kleur 10 Teinte Universelle. Zo op het oog lijkt hij nog vrij licht, maar ik vind hem aangebracht niet helemaal mijn kleur. Hij lijkt wat donker, maar wellicht komt dat omdat ik zelf een wat warmere kleur gewend ben. Het aanbrengen gaat heel fijn met het kleine borsteltje. je kunt er precies mee werken. Ook verdeelt het zich goed en er vormen zich geen klontjes. De wenkbrauw mascara kost €28,50.


Lipsticks Rouge Intense

De Rouge Intense lipsticks zijn echte aanraders! In deze collectie komen ze in twee kleuren: kleur 239 Rouge Orangé d’Italie en kleur 243 Bois de Rosé de Venise. Deze lipsticks komen in een beperkte oplage, dus wees er snel bij.

De twee kleuren vind ik beiden erg mooi. De oranje rode tint is heel chic en staat erg glamoureus bij een feestelijke look. Liever een wat neutrale look? Dan kun je kiezen voor de rozenhout tint. De lipstick voelt heel comfortabel aan en is daardoor de hele dag door goed draagbaar. De lipsticks kosten €28,50 per stuk.


Teint Transparent

Om je look af te poederen is er het Teint Transparent poeder in de kleur 20 Rose Eclatant. Dit is een gematteerde rozige tint die je huid direct een frisse uitstraling geeft. Je kunt het aanbrengen over je make-up als een soort van matterend poeder, maar kunt het ook zonder make-up gebruiken om je huid net wat meer te laten opleven.

Het poeder voelt heel erg zacht aan op de huid. Ik vind het heerlijk!! Je ziet meteen heel goed dat het matteert, maar het geeft geen dof effect. Je huid straalt. Op een huid zonder make-up ziet het er ook top uit, dus ideaal voor een no-make-up dagje! Dit matterende poeder kost €46,50.


Nagellak

Een mooie make-uplook maak je pas echt af met een matching nagellak. Elke make-upcollectie van Sothys heeft een bijpassende nagellak, zo ook deze. De kleur heet 316 Bois de Rosé de Venise. Dit is een mooie chique en glanzende nagellak met een bruinige kleur. Hij shimmert op subtiele wijze. Ik vind hem top! De nagellak kost €12,95.

Deze nieuwe Sothys Echappée Vénitienne make-upcollectie is uitsluitend verkrijgbaar bij de Sothys beauty salons. Voor adressen en verkooppunten check je www.sothys.nl.

Welk item uit deze collectie vind jij het mooist?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten