Sothys summer body rescue

Sothys afslankende skincare

Nu de zomer weer in zicht lijkt te komen gaan we opeens als een gek werken aan ons lichaam. Of dat nu met sporten of een dieet is (of beide), toch kun je altijd nog wat ondersteuning gebruiken van skincare producten. Sothys komt nu met een verjongend ritueel voor je lichaam, waarmee je weer mooi in je velletje komt te zitten. Twee van de drie producten zijn echte parels, dus lees zeker even verder!

Sothys afslankende skincare

Een mooi silhouet willen we allemaal wel, maar helaas zijn we er niet allemaal mee gelukkig geprezen. In de kleine details kun je met skincare producten zeker iets bereiken, maar bedenk nu niet van maatje XL naar maatje M te kunnen met enkel deze producten. Ze beloven afname in centimeters, maar dat is wel beperkt uiteraard. Toch ben ik heel erg blij met deze nieuwe producten, want ze kunnen (zeker voor mijn benen) veel goeds doen!

Sothys Gommage sublimateur silhouette

Zo is er de nieuwe Sothys Gommage sublimateur silhouette. Dit is de eerste stap in je verzorgingsritueel met deze producten. Het is een scrub die een verkwikkende werking heeft en je huid zichtbaar gladder maakt. Het product is getest bij een publiek en maar liefst 95% vindt dat bij regelmatig gebruik het sinaasappeleffect wordt gladgestreken. Dat is natuurlijk super!

De bodyscrub komt in een flinke tube van 200 ml. Dat is fijn, want zo kun je er lekker lang mee doen. Het advies van Sothys is om het om de dag te gebruiken tijdens een twee wekelijkse kuur. Uiteraard mag je het gebruiken wanneer je wilt, maar dit is het meest optimale.

De scrub heeft uiteraard een exfolierende werking. Het is een rijke gel met peelende suikerkorrels en fijngemalen vulkaangesteente die je huid zichtbaar gladder maakt. Het extract van pomeransbloem helpt de afvoer van vetten te vergemakkelijken.

De textuur is heel fijn, niet te grof en niet te fijn. Wat meteen opvalt is de verkwikkende geur, heerlijk! Je brengt het product aan op de gewenste gebieden (ik doe mijn hele benen incl. enkels) en masseert het met draaiende bewegingen op je huid. Het afspoelen gaat super goed. Wel merkte ik dat ik na het douchen echt moest gaan smeren, mijn huid leek vrij droog aan te voelen. Mijn eindoordeel vertel ik je aan het einde van deze review, want ik heb het samen met de twee andere producten gebruikt. Een tube van 200 ml. kost €45,00.

Sothys Sérum jeunesse corps

Na het douchen gebruik je het Sothys Sérum jeunesse corps. Het is een speciaal geformuleerde en rijke body crème die je huid verzacht en verstevigd. Het combineert de heerlijke geur van grapefruit met de doeltreffendheid van een serum om je lichaam mooi te houden.

De formule bevat peptiden die je huid zacht maken en de textuur en tone van je huid herstellen. Teunisbloemolie is bekend om haar versterkende eigenschappen. Tevens bevat het product vitaminen en omega’s 3.6.9, welke de huid revitaliseren en opvullen. Het extract van heilige lotus voorkomt de opslag van vetten op hardnekkige gedeeltes. Na 28 dagen vond 89% van de testgebruikers hun huid zichtbaar steviger, gevulder en zachter.

Weer heel fijn is de grote pot. Top, want met die grote potten doe je lekker lang. De textuur is bijzonder, want hij smelt op de huid. Zo lijkt hij heel rijk en wat dikkig, maar eenmaal aan het smeren viel het reuze mee. Je moet dan ook niet teveel gebruiken per toepassing, want het smeert zich goed uit. Ik gebruik het met name op mijn armen en decolleté. De huid voelt heel erg zacht aan nadat je de crème hebt aangebracht. Een pot van 200 ml. kost €59,50.

Sothys Minceur capitale

Eén van Sothys bestsellers is de Sothys Minceur capitale. Het is een afslankende crème/gel die best hoge verwachtingen schept. Na een maand gebruiken zou je namelijk tot wel 2,5 cm. kunnen verliezen met slechts één toepassing per dag. Dat is echt wat als je je bedenkt dat dergelijke crèmes of gels altijd minimaal tweemaal per dag aangebracht moeten worden.

Sothys Minceur capitale belooft cellulitis te reduceren en je huid glad te strijken. Klinkt me heel erg goed in de oren! Nu mijn benen al een stuk dunner zijn ben ik heel kritisch geworden. Elk bobbeltje moet weg en ze moeten eigenlijk nog dunner. Ergens belachelijk en dat besef ik me maar al te goed nu ik dit schrijf, maar het blijft toch tussen de oren zitten. Ik ben dus heel blij met dit product, want het kan me helpen van de laatste ‘restjes’ af te komen.

De formule bevat 8,9% hoog geactiveerde cafeïne, groene koffie-extract en een plantaardig complex en extract van hokjespeulwortel. Van cafeïne wist ik dat het heel goed was tegen afslanken, de rest heb ik weer geleerd. De textuur is wat gelachtig en voelt heel fijn aan. Je masseert het met ronddraaiende bewegingen in, waar het vrij snel intrekt. Fijn is dat het geen plakkerig of vettig laagje achterlaat en het fijn ruikt. Je voelt meteen het tintelende effect, voor mij een gevoel dat het werkt. Dit effect blijft nog wel even duren, iets dat overigens niet storend is. Ik breng dit product aan op mijn benen. Een pompflacon van 200 ml. kost €59,50.

En nu…na een tijd gebruikt te hebben, kan ik zeggen dat ik er 100% blij mee ben! Het is niet zo dat ik er  echt veel centimeters mee kwijt ben, maar wel dat mijn huid gladder lijkt. Ophopingen lijken een stuk minder te zijn en ik zit wat strakker in mijn vel. Dat laatste is bij mij echt nodig, want door de liposucties is mijn vel echt wat losser (logisch natuurlijk, als je 11 liter aan vet kwijt bent). Mijn decolette lijkt minder te zijn aangedaan door de tijd, iets waar ik ook erg blij mee ben. Ik vertoonde hier namelijk al beginnende rimpels en die lijken nu een stuk minder. Ik blijf voorlopig dus zeker smeren!

Gebruik jij afslankende crèmes voor de zomer?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten