Sothys Yuzu & Grapefruit Shower Nectar

Sothys Yuzu & Grapefruit Shower Nectar

Douchen met een verkwikkende geur om bij weg te dromen, heerlijk vind ik het. Sothys komt nu speciaal voor het voorjaar en de zomer met een nieuwe lijn producten die yuzu & grapefruit bevatten, waaronder een shower nectar. Deze douchesensatie ruikt heerlijk fris en fruitig en doet je verlangen naar die warme zomerdagen.

Sothys Yuzu & Grapefruit Shower Nectar

De yuzu en grapefruit lijn bestaat uit drie producten: een gezichtsmousse, een gezichtsmasker en een shower nectar. Die laatste kreeg ik thuisgestuurd om te testen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: ja…ik ben er blij mee!

De verpakking is niet geheel opvallend. Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen die ik mooi op de badkamer kan neerzetten, maar daar valt deze helaas niet onder. Niet zo heel erg natuurlijk, want het gaat om de inhoud. Het product komt in een tube van 200 ml. en dat is een prima inhoudsformaat. Het is vergelijkbaar met andere doucheproducten.

De shower nectar is eigenlijk een fancy naam voor een douchegel. Zeg nu zelf, dat klinkt toch ook veel leuker en interessanter? De nectar zelf heeft een mooie parelmoer kleur, die hele fijne shimmers bevat waardoor je huid een mooie glow krijgt. Je hoeft niet bang te zijn dat ze echt op je huid blijven liggen en gaan schitteren bij een bepaalde lichtinval, want dat doen ze niet. Wel laten ze een mooie gloed achter.

Wat meteen opvalt is de heerlijke fruitige en verkwikkende geur van de shower nectar. Het ruikt echt heel fijn en ik vind hem met name in de zomer heel erg geschikt. Dan doet die geur nog net wat meer met je dan nu in dit koude weer. Het product schuimt goed en voelt heerlijk zacht aan op je huid. Je spoelt het tevens goed af.

Zoals je wellicht van Sothys gewend bent zijn de producten niet geheel budget. Dit komt omdat het echt een mooi salonmerk is en in het hogere segment valt. Deze Sothys Yuzu & Grapefruit Shower Nectar kost namelijk €24,- voor 200 ml. Heb je dit te besteden, dan raad ik hem je zeker aan voor de zomer!!

Gebruik jij liever een showergel of een showermousse?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Sothys Yuzu & Grapefruit Shower Nectar”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten