Spelen en mengen met Play-Doh All Mixed Up!

Play-Doh All Mixed Up!

Zijn jouw kindjes ook kleine kleimonsters? Die van mij wel hoor. Ze vinden het heerlijk om te doen en we hebben door de jaren heen dan ook al heel wat klei versleten. Gevolg is een bak vol met vormpjes en ander klei speelgoed en een doosje vol potjes klei als voorraad. Vaak willen ze de kleuren mengen en hoewel ik dat vroeger niet zo tof vond maakt het me nu allemaal niet meer uit. Hoe zit dat met jou? Om het mengfestijn nog leuker te maken komt het merk nu met de nieuwe Play-Doh All Mixed Up! Een hele grote pot vol met allerlei kleurtjes klei.

Play-Doh All Mixed Up!

Uit onderzoek is gebleken dat veel ouders het niet fijn vinden als kinderen hun klei doen mengen. Mooie kleurtjes worden dan vaak hoopjes bruine of paarse klei en ergens is dat zonde. Maarja…de klei is tenslotte om mee te spelen, dus waar maak je je eigenlijk druk om? Ik heb het al langer losgelaten en ik kan je vertellen: het scheelt een boel stress! Vind je het nog moeilijk, dan moet je zeker deze nieuwe Play-Doh All Mixed Up! pot aanschaffen, zowel voor je kindje als voor jezelf. Je kind zal het geweldig vinden en jij kunt leren loslaten 😉

Eén uit de vier Nederlandse ouders is niet zo blij wanneer hun kind een creatie maakt die niet overeenkomt met de werkelijkheid, zoals een roze banaan of een groene olifant. Jongens…dat is helemaal niet erg! Stimuleer liever de creativiteit van je kind en moedig hem of haar aan om lekker door te gaan waar hij of zij mee bezig is. Katrien van Baten Bastenburg, Head of Marketing Manager bij Hasbro Benelux, denkt dat het belang van de creatieve ontwikkeling voorop moet staan, ondanks enkele diepe zuchten: “Play-Doh staat voor creativiteit en fantasie. Elke kleurrijke creatie is een meesterwerk dat de identiteit van jouw kind uitstraalt. Die kleuren zijn dus juíst bedoeld om te mixen. Daarom vragen we ouders ter ere van ons 65-jarig bestaan om hun kinderen bewust te laten ervaren hoe het is om hun fantasie volledige vrijheid te geven. Laat de kinderen helemaal los om hun meesterwerken te maken uit een mix van verschillende kleuren.” 

In de Play-Doh All Mixed Up! zitten allerlei verschillende kleuren klei. Ze zitten niet apart verpakt, maar gewoon lekker tegen elkaar aangedrukt. Nieuw ziet het er heel erg leuk uit met al die kleurtjes, maar zeker weten dat er binnen no-time gemengd gaat worden. Dat is niet erg, daar is het voor bedoeld! 

Deze geweldige grote pot met heel veel kleuren klei wordt door Play-Doh gelanceerd voor hun 65e verjaardag. De deksel bevat nog allerlei kleine vormpjes waarmee je kindjes leuke dingen kunnen maken. Hier is het een aanvulling op wat we al hebben 😉 De ‘All Mixed Up’-pot is exclusief verkrijgbaar bij bol.com, Wehkamp, Amazon en andere online verkoopkanalen voor een adviesprijs van €19,99.  

Maakt jouw kindje wel eens roze bananen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten