Sporten doe je in deze outfits!

sport outfit

Sinds een tijdje ben ik weer aan het sporten. Jongens…wat ben ik lang ondersteunend lid geweest. Nu de kilo’s er toch weer aan kwamen ben ik er weer mee begonnen en wat is het fijn. Sporten in fijne outfits maakt het overigens nog fijner en leuker. Vandaag laat ik je twee fijne sport outfits zien!

In mijn zoektocht naar leuke en fijne sports wear kwam ik bij LASCANA terecht. Ik kende hun alleen van de badmode en lingerie, maar ze hebben dus ook ontzettend veel keuze in sport outfits! Zelf vind ik fijne outfits voor het sporten belangrijk, want het moet en comfortabel zijn en wat voor je kunnen doen. Zo is veel sportkleding vochtafdrijvend, waardoor je het zweet goed kwijt kunt, en beweegt het goed met je mee.

Black & White

Sportkleding met patronen op kunnen heel gaaf zijn. Soms ook niet, maar deze print hierboven is top! Het lijkt op een soort marble effect en dat is natuurlijk helemaal hip. Leuk is dat uit deze lijn je zowel een sport bh hebt, een top en een sportlegging. Gooi er een paar witte sneakers onder en je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan!


All Black

De geheel zwarte sport outfits hebben nog steeds mijn voorkeur. Een subtiel kleurtje zoals hierboven in de sportlegging is overigens wel leuk. De top vind ik heel erg mooi met de brede elastieken schouderbandjes. Dat oogt lekker sportief. Draag er nog een goede sport bh onder die een goede ondersteuning geeft (heel belangrijk) en een paar zwarte sneakers. Mijn sneakers lijken een beetje op bovenstaande, alleen hebben ze geen hak detail en zwarte veters.

Al deze items komen van LASCANA, niet gedacht he? Ik vind ze onwijs mooi en mocht ik binnenkort nieuwe sportkleding nodig hebben ga ik hier zeker shoppen. De prijzen zijn namelijk heel fijn. Sportkleding is dikwijls erg duur, maar hier valt dat reuze mee!

Welke sportkleding draag jij het liefst?

2 gedachten aan “Sporten doe je in deze outfits!”

  1. Wat een leuke items zeg! Ik wist helemaal niet dat ze ook sportkleding hadden. Heel chique die eerste items! Volgende week ga ik weer beginnen dus kan wel wat gebruiken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten