Sporten in het nieuwe jaar doe je met DISQ Club!

DISQ

Al vaker zag ik het voorbij komen, de fitness tool DISQ. Ken jij het al? Met DISQ Club kun je zelf heel makkelijk overal waar je maar wilt sporten. Het apparaatje is namelijk draagbaar en kun je daardoor overal mee naartoe nemen zonder dat het je veel ruimte kost. Met DISQ kun je zowel binnen als buiten sporten en met 10 minuten per dag werk je al aan jouw fitheid. Hoe het precies werkt vertel ik vandaag!

Wat is DISQ Club?

DISQ is een soort van apparaat waarmee je dus overal kunt sporten. Het draait allemaal om de gordel, waaraan twee DISQs zitten. Het koord dat hieruit komt wordt door de enkelbandjes gehaald en voegt weerstand toe aan elke beweging die je maakt. Dit maakt elke beweging effectiever. De weerstand is makkelijk en snel in te stellen, zodat je op eigen niveau kan trainen. Het ziet er op het begin wat ingewikkeld uit, maar als je het eenmaal door hebt is het easy peasy. Aan de uiteindes van de touwen zitten hendels, welke je in je handen kunt houden. Op die manier kun je allerlei oefeningen doen. De DISQs kun je verstellen qua intensiteit, waardoor je jouw outfit wat zwaarder of juist lichter kunt maken. Belangrijk om altijd te onthouden bij oefeningen met DISQ is het dat gaat om een combinatie van intensiteit en herhaling. Zet het dus zeker niet te zwaar om blessures te voorkomen.

Wat krijg je?

Bij DISQ Club kun je abonnementen afsluiten waarbij je naast het DISQ apparaat ook nog een e-book vol voedingstips en recepten krijgt en ondersteuning in de vorm van oefeningen. Je krijgt hierbij online ondersteuning van een personal trainer, superfijn! Hoelang je dit wilt kun je zelf bepalen, want er zijn verschillende plannen te bestellen. Het apparaat zelf komt in een vrij klein doosje thuis. Hierin zit de gordel met de twee DISQs aan, de enkel straps, een handig opbergzakje en een handleiding.

Waarom DISQ Club?

De reden waarom ik zo enthousiast ben over DISQ is dat je het overal kunt gebruiken. Je kunt hiermee zowel binnen als buiten trainen en het zelfs meenemen op vakantie. Daarbij is de manier van sporten hierbij erg leuk en afwisselend en ook nog eens zeer toegankelijk. Wanneer je een abonnement hebt krijg je dagelijks een effectieve 10 minuten work-out in je mail waarmee je jouw fitdoel bereikt. Je kunt dit doen waar en wanneer het jou uitkomt. Voor mij is het dus ideaal, want ik wil dit jaar flink gezonder bezig zijn en ook wat afvallen. Hiermee gaat dat zeker lukken.

Nieuwjaarsdeal

Bij DISQ Club hebben ze om het jaar goed te beginnen een toffe Nieuwjaarsdeal. Zo kun je voor de 6 maanden deal gaan, waarbij je 6 maanden lang ondersteuning krijgt met dagelijkse een nieuwe work-out en het e-book met voedingsplan en recepten. Uiteraard ontvang je DISQ er gratis bij. Deze deal kost €49,95 per maand. Wil je voor het hele jaar gaan DISQen onder begeleiding, dan kost dat €34,95 per maand. Je ontvangt dan ook het apparaat, dagelijkse work-outs en het e-book. Ook kun je eenmalig €199,95 betalen, waarbij de DISQ ontvangt en 3 maanden + 1 maand gratis ondersteuning krijgt met dagelijkse work-outs incl. het e-book.

Sluit jij een abonnement af bij DISQ Club, dan krijg je van mij nog een extra kortingsbon van €10,00 met de code disq-zazazoobeauty. Deze is zelfs ook geldig op de superdeal!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten