Sprookjesachtige outfits met A*Dee

A*DEE

Sprookjesachtig! De collectie van A*DEE is speciaal voor die meisjes die houden van sprookjes, zwierige jurkjes en strikjes. Je moet er echt van houden, maar doe je dat dan wordt je serieus verliefd op het merk. De wintercollectie bestaat uit vier verschillende stijlen met daarin elk verschillende items om mee af te wisselen.

Princess all over the place

A*DEE is een merk dat ik alleen ken van naam. Het is een echt meisjesmerk met meisjeskleding all over the top! Denk aan jurkjes, rokjes, strikjes, versieringen etc. De items doen lekker sprookjesachtig aan. De jassen van A*DEE zijn vrij lang en groot, waarmee je meisje een echt statement maakt.

Vier verschillende stijlen

De wintercollectie bestaat uit vier verschillende lijnen met elk een eigen stijl. Zo is er de Love Songs lijn, welke met name rood, zwart en wit als hoofdkleuren heeft. De Mr. Bluebird lijn is romantisch en heel winters. Kleuren als wit en lichtblauw spelen een hoofdrol. Once Upon a Time is sprookjesachtig met kleuren als goud en wit en Pink Princess heeft denk ik geen verdere uitleg nodig toch?

Mijn favorieten zijn er best wel veel en ze zijn ook heel erg divers. Zo vind ik het roze vachtrokje en -jasje, de trui met het roze hartje, het laatste grijze jurkje, een blauw rokje en vestje en het donkerblauwe tuniekje met ruches aan de zijkanten erg leuk!! A*DEE is een merk voor de echte prinsesjes.

Fairytales do excist!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten