Squalan Sun30

Squalan Sun30

Hoewel we nog heel even moeten wachten op de echte zomerse temperaturen ga ik voor jullie wel de nodige zonbeschermers testen. Zo zijn we goed voorbereid als de zomer aanbreekt en heb je het juiste product in handen. Vandaag ga ik het hebben over de Squalan Sun30, een zonbescherming voor het gezicht, de hals en decolleté.

Smeer jij je altijd in gedurende de zomer? Ook al ga je niet zonnen, toch moet je je insmeren. Een kleine wandeling kan onbeschermd namelijk al flink wat schade veroorzaken. Wist je ook dat je voor je gezicht een speciale beschermer nodig hebt, anders dan voor je lichaam? De huidcellen in het gezicht zijn namelijk net wat anders en hebben meer baat bij een special daarop afgestemd product. Squalan Sun30 is zo’n product.

Squalan Sun30

Squalan Sun30 is een zonbescherming met een SPF30 die zowel beschermend als hydraterend werkt. Het is een natuurlijke zonnebrandcrème op basis van squalaanolie en hij bevat minerale filters die beschermen tegen UVA- en UVB stralen. Fijn die minerale filters, want deze trekken niet in de huid, maar vormen een beschermd laagje erop dat het zonlicht weerkaatst en zo de huid beschermt. Hierdoor voel je het wel een beetje op de huid zitten, maar vervelend is het niet. Het plakt niet en glimt niet.

Goed om te weten is dat dit product ook geschikt is voor de gevoelige huid. Het is vegan en bevat squalaan dat de huid hydrateert, herstelt en balanceert. Tevens zit er nog frambozenzaadolie en kokosolie in dat de huid verzorgt en extra bescherming geeft.

Voordat je de zon in gaat dien je je gezicht, hals en decolleté hiermee in te smeren. Enkele pompjes zijn genoeg per toepassing, want het smeert zich heel goed uit. Bang voor een witte waas hoef je niet te zijn. Na elke twee uur dien je het opnieuw aan te brengen. Squalan Sun30 is geschikt voor iedereen, ook voor kleine kindjes en baby’s. Een pompflacon heeft een inhoud van 50 ml. en kost €39,-. Je kunt het direct online bestellen op Squalan.com.

Smeer jij altijd met een aparte zonbescherming voor je gezicht?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten