Stap voor stap vlechten

Stap voor stap vlechten

Mama’s van meisjes opgelet! Vandaag staat er een leuke recensie online over het boek Stap voor stap vlechten. Soms zie je echt de mooiste creaties voorbij komen, met name ook op school. Ik snap vaak niet hoe je zoiets voor elkaar krijgt, ik kan dat namelijk niet zo goed. Dit handige boek leert mama’s zoals ik ook de mooiste vlechten maken.

Stap voor stap vlechten

Benthe heeft van die springhaartjes en vrij dunne haartjes. Daarom is het soms moeilijk om een gewone vlecht te maken, laat staan een speciale. Toch probeer ik soms wat leuks uit en hoop ik in de toekomst meer met dit boek te kunnen doen. Het is namelijk heel erg leuk!

Stap voor stap vlechten ziet er leuk uit. De kaft is duidelijk en fris en het spreekt me heel erg aan. Voorop zie je al leuke creaties en dat nodigt uit om er zelf actief mee aan de slag te gaan.

Mocht je denken dat er maar een paar soorten vlechten zijn heb je het echt mis. Ik dacht dat namelijk ook altijd, maar niets is minder waar. Het boek staat namelijk vol met allerlei soorten vlechten. Fijn is dat bij alles een duidelijke foto staat van het resultaat.

Ook staat er bij elke vlecht een stappenplan hoe je hem maakt. Alles is heel erg duidelijk uitgelegd zodat echt iedereen het kan. Bij elk stappenplan staan ook foto’s van elke stap, zodat je meteen ziet hoe je het moet doen. Dat maakt het echt makkelijk! Het boek is overigens niet alleen voor kindjes, maar ook voor jouzelf. Misschien dat je er wel wat hulp bij nodig hebt.

Naast vlechtinstructies staan er voorin in het boek nog handige tools en producten waarmee je nog makkelijker kunt vlechten en het resultaat langer mooi blijft. Ga je dus met het boek aan de slag dan raad ik je aan om deze basisproducten aan te schaffen. Stap voor stap vlechten is een boek van Laura en Marie en wordt uitgegeven door Uitgeverij Ploegsma. Het boek is o.a. online te bestellen op Bol.com en kost €12,99.

Maak jij jouw dochter wel eens vlechtjes?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten