Stijlvol vuilnis weggooien met de nieuwe Brabantia Bo Touch Bin

Brabantia Bo Touch Bin

Alleen om de naam zou je hem al willen hebben: de nieuwe Brabantia Bo Touch Bin prullenbak. De Bo Touch Bin is niet zomaar een prullenbak, maar een ware eyecatcher en design item in je interieur. Mocht je nu denken dat ik overdrijf door mijn enthousiasme? Kijk dan snel maar verder.

Een paar weken geleden heb ik hem al live mogen aanschouwen tijdens het persevent Lifestyle Lab van Miss Publicity, de nieuwe Brabantia Bo Touch Bin. Daarvoor zag ik hem al op Facebook voorbijkomen bij een winactie. Wat een mooierd! Ik was er meteen verliefd op en heb meegedaan, maar helaas niet gewonnen.

De Brabantia Bo Touch Bin is namelijk niet zomaar een prullenbak, maar een op pootjes. Klinkt een beetje gek, maar eigenlijk is het juist heel handig. Je kunt er lekker onder stofzuigen en dweilen en het ziet er veel ruimtelijker uit. Naast al dit praktische gedoe is hij gewoon ook heel stijlvol!

Deze nieuwe Brabantia prullenbak is verkrijgbaar in meerdere kleuren, acht om precies te zijn: white, passion red, daisy yellow, platinum, matt black, matt steel fingerprint proof, mineral golden beach en mineral windsor red. Stuk voor stuk prachtige namen.

Naast al deze mooie kleuren is deze prullenbak ook nog eens deels te customizen. Je kunt namelijk zelf je binnenemmers kiezen. Dit allemaal in het kader van afval sorteren voor een beter milieu. Hier in de gemeente Venlo moeten we sowieso al het afval scheiden van plastic in onze vuilcontainer. Wij hebben dus twee prullenbakken in huis: een voor het plastic en een voor het overige afval. Niet zo heel handig en eerlijk gezegd ziet het er ook niet uit. Bij deze Bo Touch Bin zou je dan kunnen kiezen voor twee binnenemmers. De combinaties zijn als volgt:

1 binnenemmer van 36 liter

2 binnenemmers waarvan een van 11 liter en een van 23 liter

3 binnenemmers van elk 11 liter

Uiteraard…kritisch als ik ben, heb ik op het event aan iemand van Brabantia gevraagd waarom ze geen 2 binnenemmers hebben van evengrote inhoud, zoals bijvoorbeeld elk 16 liter? Wij hebben namelijk twee binnenemmers nodig en ons plastic is soms evenveel dan het gewone afval. Ze vonden dit een goede vraag (yes…ik ga door voor de wasmachine ;-)) maar gaven aan hierover nog niet echt nagedacht te hebben. Wordt wellicht vervolgd dus…

Het meest verliefd ben ik op de matt black en de platinum. Heel heel graag zou ik deze Brabantia Bo Touch Bin hier in huis willen hebben. Met twee binnenemmers van weliswaar twee verschillende inhoudsmaten, maar dat mag de pret niet bederven. Hij zou namelijk prachtig staan bij onze nog te realiseren uitbouw.

Wat vind jij van de nieuwe Brabantia Bo Touch Bin?

– samenwerking –

2 gedachten aan “Stijlvol vuilnis weggooien met de nieuwe Brabantia Bo Touch Bin”

  1. Ik vind hem op zich heel stijlvol, maar zo breed! Wij hebben zelf een ronde Brabantia die vrij hoog is en ik geloof toch dat ik dat wat mooier vind. Want hoe mooi een prullenbak er ook uitziet, hij moet wat mij betreft toch niet te veel ruimte in beslag nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten