Style je interieur af met deze kleine details

Wil je jouw interieur een boost geven of hier en daar wat subtiel veranderen, maar weet je niet hoe? Met deze kleine details style je jouw interieur af!

In deze woonmaand zijn we met niets anders bezig dan ons huis gezellig maken. Logisch ook, want we gaan van een heerlijke zomer buitenzijn naar binnen. Ook wordt het buiten kouder en is het binnen vaak net wat lekkerder vertoeven. Wil je jouw interieur een boost geven of hier en daar wat subtiel veranderen, maar weet je niet hoe? Met deze kleine details style je jouw interieur af!

Open en dicht

Het klinkt heel gek, want een deurkruk lijkt nu eenmaal bij je deur te horen. Toch is niets minder waar, want wist je dat nieuwe deurkrukken een heel groot verschil kunnen maken in de sfeer in huis? Soms worden deurkrukken met nieuwe deuren geleverd of krijg je bepaalde suggesties en aanbevelingen, maar kijk zeker eens verder. Zet bijvoorbeeld eens een mooie zwarte deurkruk op jouw witte deur of ga voor een ultra mooie klassieke variant. Doet wonderen voor je interieur!

Aan de muur ermee!

Muurdecoratie is heerlijk vervangbaar en dus lekker onderhevig aan trends. Heel mooi tegenwoordig zijn de 3d schilderijen, gemaakt van cement. Ze zijn gegoten in een bepaald 3d ontwerp en vaak ook nog eens bewerkt met bijvoorbeeld een lijmkam o.i.d. Ik vind het fantastisch en heel mooi, zeker omdat deze kunst in een mooie houten lijst zit. Doet het prachtig aan je muur en pimpt jouw interieur meten op. Ben je het zat? Haal het dan van de muur en koop lekker wat nieuws 😉

Let it burn

Kaarsjes en kandelaars, in het najaar kun je er niet omheen. Aangezien de dagen korter worden is het binnen gezellig maken een must. Gezelligheid creëer je in een handomdraai met kaarsjes. Wissel theelichtjes af met mooie kaarsen in mooie kandelaars. Varieer ook met materialen, kies bijvoorbeeld kandelaars van hout, metaal en glas. Staat heel mooi bij elkaar!

Persoonlijk ga ik dit najaar voor nieuwe kaarsen en kandelaars. Stiekem wil ik ook het genoemde schilderij aan de muur, alleen voelt de wederhelft daar weinig voor. Een nieuwe deurkrukset hebben we overigens nog niet zo lang, want wij kochten een tijd geleden nieuwe deuren. Daar hoorden ook mooie zwarte deurkrukken bij en jongens…wat ben ik daar blij mee!

Hoe maak jij jouw huis sfeervol deze herfst?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten