Sun: Payot Sun Sensi

Payot Sun Sensi

Een prachtige naam voor een even mooi product: Payot Sun Sensi! De Sun Sensi zonverzorging bevat het Cell-Protect Complex, dat je mooie gebruinde huid beschermd. De lijn is uitgebreid met drie nevelsprays, waarvan ik er eentje mocht testen. Hoe het bevalt?

Ik was hier heel benieuwd naar, want Payot ken ik van mijn schoonheidsspecialiste Angelique van Beautysalon Jolique. Tijdens eerdere behandeling een tijd geleden gebruikte ze deze producten bij mij en dat beviel erg goed. Voordeel van Payot is dat de producten niet alleen goed werken, maar ook zo lekker ruiken!

Terug naar Sun Sensi. Payot Sun Sensi Ant-Aging Protective Mist beschermt het lichaam én gelaat tegen photo-aging. De verpakking is lekker zomers: fel geel gecombineerd met wit. Dit spreekt me zeker erg aan! Dankzij de verpakking kan de spray in iedere positie gebruikt worden, ook op de kop dus. Een zonbescherming in een sprayvorm kan heel erg fijn zijn, maar kan ook slecht uitpakken (denk aan teveel product dat er per applicatie uitkomt). Ik gaf het de voordeel van de twijfel en ben het gaan gebruiken. Mijn mening? TOP!!

De formule van Sun Sensi is luchtig en voelt door de nevel lekker fris aan op je huid. Dat is heel erg fijn als het warm is, want dan zorgt het voor wat verkoeling. Het product zelf is doorzichtig, dus bang voor een witte waas hoef je niet te zijn. Wat meteen weer opviel was de zeer aangename geur. Heerlijk verzorgend en ook lekker zomers! Het product trekt ontzettend snel in en geeft een fijn zacht gevoel aan je huid. Je huid is intensief beschermd en het bruiningsproces wordt tegelijkertijd versterkt.

Ik heb de Payot Sun Sensi met een SPF15 ontvangen, maar hij is er ook in een SPF30 en zelfs een SPF50. Een flacon heeft een inhoud van 125 ml. en kost rond €27,95. Je shopt hem o.a. in de filialen van Douglas en online via www.douglas.nl.

Kende jij Payot Sun Sensi al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Sun: Payot Sun Sensi”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten