Sunday Rain Dream On Cooling Eye Mask

Sunday Rain Dream On Cooling Eye Mask

Ken je het Koreaanse merk Sunday Rain al? Ze maken mooie vegan body care producten die je huid lekker verwennen. Hierbij maken ze gebruik van experimentele texturen, luxe geurtjes en positieve vibes. Vandaag laat ik jullie het Sunday Rain Dream On Cooling Eye Mask zien, dat er wel heel speciaal uit ziet.

Positieve vibes, het is iets dat we zeker in deze tijden goed kunnen gebruiken. We hobbelen maar door, maar vergeten daarbij vaak om goed voor onszelf te zorgen. Plan wekelijks een momentje in voor jezelf om tot rust te komen en jezelf even in de watten te leggen. Dat kun je o.a. met dit geweldige oogmasker doen.

Sunday Rain Dream On Cooling Eye Mask

Het Sunday Rain Dream On Cooling Eye Mask is heerlijk voor als je wat puffy ogen hebt door bijvoorbeeld te weinig slaap. Het masker leg je namelijk van te voren even in de koelkast zodat het lekker koud wordt. De gel die erin zit blijft ook wel even koud, dus je kunt er even een momentje van genieten.

Het masker ziet er natuurlijk geweldig uit. Naast de verkoelende gel zitten het bomvol met roze glitters. Ik word daar heel erg vrolijk van. Benthe overigens ook, want die heeft het zich al toegeëigend.

De binnenkant is overigens heerlijk zacht. Op je ogen voelt dat heel comfortabel aan. Zorg er wel voor dat je eventuele oogmake-up verwijderd hebt alvorens je het masker op je ogen doet.

Als je het masker uit de koelkast haalt kun je het makkelijk door middel van de elastiek om je hoofd bevestigen. Leg het op je ogen en voel de heerlijke verkoelende werking ervan. Opgezwollen ogen en wallen verdwijnen hiermee als sneeuw voor de zon, waardoor je weer met een wakkere en frisse blik de dag kunt beginnen.

Het masker is erg leuk om zelf te hebben, maar ook om cadeau te geven. Het heeft namelijk een heel zacht prijsje van €4,95 en kan dus altijd als extra cadeautje erbij 😉 Ik vind het in ieder geval heerlijk! Het Sunday Rain Dream On Cooling Eye Mask is online te bestellen op Koreosity.nl.

Kunnen jouw ogen dit masker wel eens gebruiken?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten