Super budget tip: Kruidvat Eau de Toilette!

Kruidvat eau de toilette

Gloednieuw en heel erg budget zijn de nieuwe geuren van de Kruidvat Eau de Toilette! Ik heb het al eens vaker over geurherinneringen gehad, maar mocht je het gemist hebben vertel ik er zometeen wat meer over. Ook laat ik je drie heerlijke nieuwe geuren zien die ook nog eens onwijs budget zijn. Zeker aan te raden voor dat prijsje!

Kruidvat Eau de Toilette

De Eau de Toilette van Kruidvat is nieuw en verkrijgbaar in drie varianten, namelijk Time to Relax, Just be Happy en Feel the Energy. Alledrie zijn ze stuk voor stuk lekker kleurrijk en zien er geweldig en hebberig uit. Ik weet niet hoe het met jou zit hoor, maar ik heb sowieso een zwak voor mooie producten. Een ware sucker voor verpakkingen hier. Zowel de doosjes als de flacons zijn ware snoepjes!

Geurherinneringen

Wist je dat we ze allemaal hebben? Geurherinneringen. Je staat er niet altijd bij stil, maar bepaalde geuren laten je terugdenken aan een bepaalde ervaring of gevoel. Zo draag ik bijvoorbeeld elke vakantie een andere geur, zodat elke geur mij herinnert aan die specifieke vakantie. Ik ervaar daarmee weer heel even dat fijne vakantiegevoel, dus wat mij betreft een aanrader om te doen. Geurherinneringen hoeven niet enkel parfums te zijn, maar het kan ook gaan om warme broodjes, de geur van de stad of juist de plattelandsgeur.

3 geuren

Omdat geuren de kracht hebben onze stemming te beïnvloeden zijn deze zachte Kruidvat Eau de Toilettes geformuleerd met een wetenschappelijke MoodScience Technology. Alle geuren bevatten feelgood ingrediënten die jouw mood versterken. Zo ga jij nog happier, relaxter of juist energieker de dag door. Time to Relax is een zachte bloemige geur die je helemaal tot rust laat komen. Just be Happy is juist een lekkere zoete vrolijke geur. Feel the Energy is een citrusgeur die lekker verkwikkend voor je humeurtje werkt.

Stuk voor stuk ruiken ze heel anders, maar erg lekker. Zoals ik al eerder zei zijn deze geurtjes ware budget toppers. Een flacon van 50 ml. kost namelijk €4,99. Dat is fijn, want zo kan iedereen ervan genieten. Goed om te weten is dat de geurtjes er ook zijn in een kleine verpakking van 15 ml. Deze kosten €2,99 en zijn handig voor bijvoorbeeld in je tas. De geuren zijn zowel online op www.kruidvat.nl als in de winkel verkrijgbaar. Welke geur spreekt jou het meest aan?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten