Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask & Micro Needle Patches

Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask

Maskers zijn er in allerlei soorten, maar vandaag laat ik je iets nieuws zien van Swiss Clinic, namelijk een dry mask en micro needle patches. Wat het precies is, hoe het werkt en wat ik ervan vind deel ik vandaag!

Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask

Laat ik beginnen met het feit dat dit ook voor mij geheel nieuw was. Altijd leuk om zoiets uit te proberen, want ik ga er dan ook echt met 0 vooroordelen in. Allereerst begin ik met het Face Perfecting Dry Mask. Dit lijkt op een sheet masker, maar dat is het niet.

Weet je nog dat ik wel eens zei weinig met sheet maskers te hebben? Ze zijn zo nat, plakken op je gezicht en ik krijg het er elke keer opnieuw weer koud van. Dit Face Perfecting Dry Mask is anders. Het heeft wel de vorm van een sheet mask, maar heeft dus geen koud serum erop. Het masker is namelijk droog! Heel gek, want hoe kan een droog masker nu fijne ingrediënten bevatten die je huid goed doen? Swiss Clinic heeft dat hiermee mogelijk gemaakt. Het masker bevat namelijk 87% actieve ingrediënten en een 100% watervrije en rommelvrije formule. Ik geloofde het niet zo, maar ik ben het natuurlijk wel gaan proberen.

Mijn ervaring? Het masker past perfect op het gezicht. De gaten voor de ogen, neus en mond zitten goed en doordat je het twee keer om je oren doet blijft het goed op zijn plek zitten. Omdat het een droog masker is heb ik niet dat vervelende kou effect, maar het voelt juist warm aan. Draag je het masker, masseer dan even erover in zodat het masker zijn werk gaat doen. Na 15 minuten kun je het eraf halen en wat mij toen opviel is dat mijn huid ontzettend zacht is! Echt ontzettend fijn! Ook lijkt mijn huid wat steviger aan te voelen, je merkt echt dat het wat doet. Fijn is ook dat het tot 8 uur na gebruik doorwerkt, dus je blijft er de hele dag profijt van hebben.

Het Swiss Clinic Face Perfecting Dry mask is herbruikbaar en je kunt het drie keer opnieuw gebruiken. Elke keer is het net zo effectief. Je bewaard het masker in het hersluitbare zakje. Het masker is geschikt voor alle huidtypen en kost €29,- per stuk.


Swiss Clinic Hyaluronic Microneedle Patches

De innovatieve patches zijn echt super. Ze hebben zelfs de 2e prijs bij de Dutch Beauty Award 2019 gekregen in de categorie Nieuwkomer van het jaar. De pleisters zijn bedoeld voor onder je ogen om de huid hier glad te maken, op te vullen en te verstevigen. Ideaal dus wanneer je er beginnende rimpels krijgt.

Nu ik bijna 34 ben merk ik dat de huid rondom mijn ogen de eerste tekenen van huidveroudering beginnen te tonen. Deze patches komen dan ook als geroepen. Elke pleister bestaat uit 148 microstructuren met 100% hyaluronzuur. Zie het als een soort van kleine naaldjes.

Je plakt de pleisters voorzichtig op de huid en laat ze minimaal 2 uur zitten. Het beste is om ze de hele nacht te laten zitten voor een extra effect. Op het begin is het even wennen, want het voelt wat gek. Pijn doet het absoluut niet. Bij het opstaan zie je dat je huid er mooi glad uitziet. Zeker een verschil dan wanneer je het niet draagt!

De Hyaluronic Microneedle Patches zijn verkrijgbaar per 4 stuks. Elke patch kun je eenmalig gebruiken. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen en kosten €33,-. Als je het mij vraagt zijn deze twee producten echte innovators. Ze veranderen het beeld dat je bij bepaalde producten hebt en innoveren de beautywereld. De producten kun je online bestellen op Swissclinic.nl.

Heb jij al eens een droog masker gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten