Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1

Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1

Al eens eerder heb ik jullie de Swiss Clinic Skin Roller laten zien. Hij is nu vernieuwd en is nu zelfs een 3-in-1! De skin roller biedt je een microneedling behandeling voor thuis. Omdat het een 3-in-1 roller is kun je de kop wisselen, zodat je net een wat andere behandeling krijgt. Er zitten 2 kopjes voor het gezicht in de set en eentje voor het lichaam. Vandaag laat ik je alles zien!

Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1

Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1 is superluxe verpakt. Ik ben stiekem ook niet anders gewend van Swiss Clinic, want al hun verpakkingen zijn met zorg verpakt en zien er onwijs luxe uit. De set komt in een mooie bordeaux doosje. Als je het openmaakt is alles ontzettend mooi gepresenteerd. De roller staat natuurlijk centraal en in elk doosje vind je de opzetstukjes. Zoals je kunt een er is een van 0,2 mm. en 0,5 mm. voor het gezicht en een 0,5 mm. voor het lichaam.

Deze Swiss Clinic Skin Roller geeft je dus een microneedling behandeling voor thuis. Met microneedling behaal je maximale resultaten met je huidverzorgingsroutine. De Skin Roller is een micronaaldbehandeling met resultaatgerichte en verwisselbare naaldkoppen. De verwisselbare naaldkoppen van de Skin Roller bestaan uit verzilverde micro-naalden in Japans chirurgisch staal. Wanneer de naalden over de huid worden gerold, wordt schade aan de huid gesimuleerd. Dit betekent dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam begint, de huidproductie van collageen en elastine wordt gestimuleerd en nieuwe gezonde huidcellen worden gecreëerd. Bijkomend voordeel is dat dankzij deze naaldjes een verzorgingsproduct beter door de huid wordt opgenomen (tot 3x beter dan bij normaal gebruik).

Er zitten dus drie opzetstukjes bij. De 0,2 mm. is aanbevolen voor de jonge, gevoelige en dunne huid, bijvoorbeeld rondom de ogen. Ben je beginner? Begin dan zeker met de 0,2 mm. Is je huid hieraan gewend? Dan kun je overstappen naar de 0,5 mm. voor het beste resultaat. De derde kop is er een voor het lichaam. Ook deze heeft 0,5 mm. naaldjes, maar is wat breder waardoor hij geschikt is voor het lichaam.

De Skin Roller rol je in verschillende richtingen over de huid, waardoor de groei van nieuwe huidcellen en bindweefsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden onzuiverheden verminderd en krijg je een soepele en stralende huid. Daarbij is het een uitstekende tool voor het tegengaan van veroudering, eliminatie van mee-eters en voor het creëren van elasticiteit en glans in de huid.

Bang dat het pijn doet? Dat hoeft niet, want het is echt compleet pijnloos. De eerste keer voelt wel wat gek aan, maar daar wen je aan. Belangrijk is om een vast moment op de dag te kiezen waarbij je de roller gebruikt. Doe dit 5 dagen aan een stuk en neem vervolgens 5 dagen rust. Zo kan je huid goed herstellen. Daarna kun je hem weer 5 dagen gebruiken en neem je weer een rustpauze voor 2 maanden lang. Start je een nieuwe behandeling? Zorg dan voor een nieuwe kop, want er komen altijd bacteriën op die weer schade kunnen toebrengen aan je huid. Via de officiële webshop kun je trouwens ook een cleansing spray bestellen, hiermee houdt je de koppen schoon en hygiënisch.

De nieuwe Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1 is super! Ik gebruikte de oude versie al heel graag (dat was een roller met een 0,2 mm. kopje er vast op), maar vind deze nieuwe echt een goede aanwinst. Je kunt je behandeling namelijk wat verder uitbreiden met de 0,5 mm. kop en hij is nu ook voor het lichaam te gebruiken. Ideaal hoor!! De set kost €79,- en is verkrijgbaar via de officiële webshop van het merk, Swissclinic.nl.

Heb jij al eens een microneedling behandeling ondergaan?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1”

    1. Ik gebruik het elke dag en het helpt uiteindelijk wel bij rimpels mits je een goed product icm de roller gebruikt. De roller zorgt er namelijk voor dat de huid zich blijft vernieuwen en dat verzorgingsproducten veel beter worden opgenomen door de huid en dus veel krachtiger werken. Het Skin Revival serum van Swiss Clinic is dan aan te raden, dit kun je als setje met een roller kopen (op dit moment trouwens in de sale van €38 ipv €96 zie ik). De serums van Swiss Clinic zijn heel fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten