Tangle Teezer Easy Dry & Go Hairbrush

Tangle Teezer Vented Blow-dry Hairbrush

Tangle Teezer is wat mij betreft het merk onder de haarborstels. Wat zijn ze goed voor je haar! Nieuw is deze Tangle Teezer Easy Dry & Go Hairbrush. Hij is zo ontwikkeld om jouw föhnbeurt nog sneller te laten verlopen en je haren mooi in model te krijgen.

Tangle Teezer Easy Dry & Go Hairbrush

Haren föhnen, ik heb er echt een hekel aan. Dat komt omdat ik veel haar heb en ze ook nog eens lang zijn. Het föhnen duurt bij mij dus wel een tijdje. Om nu sneller te föhnen en tegelijkertijd mijn haren mooi in model te krijgen is er de nieuwe Tangle Teezer Easy Dry & Go Hairbrush.

Deze borstel heeft openingen in het midden van de borstel, waardoor de warme lucht van de föhn er doorheen kan. Op die manier droogt je haar veel sneller. Doordat je er met de borstel doorheen gaat krijg je meteen ook een mooie coupe, waardoor een stijltang lang niet meer altijd nodig is.

De borstelharen van deze Tangle Teezer zijn heel apart. Je kunt het eigenlijk geen haren noemen, maar meer tanden. Ze zijn van plastic en kunnen iets mee bewegen. Ze beschadigen je haren niet en maken het goed doorkambaar.

Wat verder nog opvalt is dat de brush lekker licht is. Dat werkt heel fijn als je wat langer moet föhnen. Vooral mijn handen worden er blij van, want door reumaklachten zijn zwaardere tools voor mij niet handig. Als je je haren föhnt raad ik je echt aan deze haarborstel aan te schaffen. Hij laat je haren namelijk mooi glanzen en zacht aanvoelen en het in model föhnen gaat veel sneller dan met een gewone reguliere brush. Hij kost €16,95 en is verkrijgbaar bij o.a. Boozyshop.nl, Douglas en Douglas.nl. Momenteel is hij er enkel in de kleur Jet Black, maar binnenkort komt hij er ook in Tickled Pink en Ocean Blue bij Douglas.

Ben jij ook zo verliefd op Tangle Teezer?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten