Tekenen met Jill

Die echte meidendingen, ik hou er zo van. Dat komt natuurlijk ook door mijn werk, want als blogger van hoofdzakelijk beauty items waan ik me telkens in de wereld van al dat moois. Ik merk aan Benthe dat zij er ook steeds meer mee bezig is (zo moeder zo dochter) en dus is het nieuwste boek van Jill perfect voor haar. Vandaag laat ik jullie Tekenen met Jill zien. Een boek voor meisjes (en jongens) die van make-up en echte meidendingen houden.

Vorig jaar voor Sinterklaas vroeg Benthe zich een ‘opmaker’. Zo schattig! Hiermee bedoelde ze een doosje met oogschaduws en lipsticks in. Van de lieve oma Sint kreeg ze een doosje bomvol met deze dingen. Opmaken heeft ze van geen vreemde natuurlijk, ze ziet het dagelijks bij mij. Heel grappig ook, want ondanks dat ze pas 5 jaar is weet ze al heel goed waarvoor een blush is en was mascara is.

Tekenen met Jill

Het boek Tekenen met Jill sluit hier perfect bij aan. Het boek is een doeboek en staat bomvol leuke dingen waar kinderen hun fantasie in kwijt kunnen. Zo geeft Jill tips & trucs en kan jouw kind er lekker in kleuren en tekenen. Alles staat in het thema van beauty.

Jill geeft tips over hoe je dingen moet tekenen, maar er staan ook al tekeningen in die je zelf verder moet afmaken. Ideaal voor als kindjes nog niet weten wat ze ermee moeten doen. Ook kunnen ze bijvoorbeeld parfumflesjes mooi inkleuren etc. Heel erg leuk!

Naast beauty komt er ook een stukje mode in het boek terug. Er wordt kort uitleg gegeven over bijvoorbeeld de soorten schoenen en hoe je ze tekent. De tekeningen en illustraties van Jill vind ik overigens echt heel leuk. Ze zijn eigentijds en speels en hoewel ze kinderen dienen aan te spreken word ik er ook heel blij van.

Achterin het boek zitten ook nog leuke stickervellen om de tekeningen in het boek mee aan te vullen. Je kunt ze natuurlijk ook op parfumflesjes plakken etc. Laat je kindjes hier lekker mee spelen en creatief bezig zijn. Benthe doet dit gelukkig heel graag en als creatieve moeder ben ik daar blij om.

Tekenen met Jill is een boek dat al bestond, maar komt nu in een nieuwere uitgave. Zo zijn de stickers nieuw en zitten er meer tekentips in. De kaft is overigens ook om van te smullen zo leuk! Mocht je inspiratie willen opdoen voor de decembercadeaus, dan is dit zeker een aanrader!

Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer – ISBN 9789045216560 – €15,99

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten