The Body Shop Adventskalender

Je hebt wel eens van die dingen die je gewoon moet en wilt hebben. Ik heb dat gelukkig niet zo heel vaak, maar wel met dit product: The Body Shop Adventskalender! Wat adventskalenders betreft ben ik gewoon echt een klein kind en deze beauty varianten zijn soms ontzettend mooi. Wie me volgt weet dat ik er al een heb van L’Occitane en deze van The Body Shop wil ik ook nog heel graag. Zeg nou zelf, hij is toch fantastisch?!

Het is al weer 15 jaar geleden dat The Body Shop, als eerste beauty merk, een adventskalender lanceerde. Toentertijd creëerden ze de kalenders zelf in hun winkels door alle 24 producten in cadeaupapier te verpakken en daarbij kaarten te knippen. Al heel snel stonden over de hele wereld de kalenders op het wensenlijstje van elke beautylover. Sindsdien is de oorspronkelijke adventskalender uitgegroeid tot een trendsetter in de beauty-industrie en het blijft een zeer gewaardeerde en één van de meest leuke in de markt.

The Body Shop Adventskalender Standard

Elk jaar zorgt de adventskalender van The Body Shop voor een indrukwekkend cadeau. Om deze pioniersgeest en de 40ste verjaardag van het merk te vieren hebben ze maar liefst drie verschillende exemplaren gemaakt van The Body Shop Adventskalender!

The Body Shop Adventskalender Deluxe

Zo is er de Standard, de Deluxe en de Ultimate. Elk exemplaar is gevuld met onverwachte verrassingen voor 24 dagen, zoals all-time favorieten, gloednieuwe toevoegingen en seizoensgebonden speciale edities als Vanilla Chai, Frosted Berries en Spiced Apple. Lichaamsverzorging, huidverzorging, parfum, make-up en beauty accessoires, alles komt voorbij. Tevens help je met elke adventskalender om een vierkante meter regenwoud te herstellen en wilde dieren te beschermen. Als dat geen goede kerstgedachte is…

The Body Shop Adventskalender Ultimate

Stiekem weet ik de inhoud van alle drie de kalenders al. Ik kan het je nu hier wel gaan verklappen, maar dat bederft een beetje de pret. Daarom laat ik ze je alleen van de buitenkant zien en ben benieuwd of je net zo enthousiast bent als mij. The Body Shop Adventskalender Standard kost €75,-, de Deluxe €100,- en de Ultimate €115,-. Zoals je ziet zijn de kalenders in een soort van doosvorm met daarin allemaal aparte pakjes. Het is dus geen kwestie van vakjes openmaken, maar je mag echt elke dag een cadeautje uitpakken! The Body Shop Adventskalenders kun je nu shoppen bij een The Body Shop bij jou in de buurt, maar je kunt ze natuurlijk ook bestellen op www.thebodyshop.nl. Welke adventskalender zou jij graag willen hebben?

16 gedachten aan “The Body Shop Adventskalender”

  1. Wat een gave adventkalenders! Echt heel mooi! Fijn dat je de inhoud niet laat zien :-). Misschien ga ik ook nog een hint geven aan iemand ;-).

    1. Haha zeker doen! Mocht je de inhoud niet willen zien moet je niet op de webshop van TBS kijken, daar laten ze hem namelijk ook zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten