The Body Shop Breathe collectie

The Body Shop Breathe

Op adem komen doe je met de gloednieuwe The Body Shop Breathe lijn. Hij behoort tot de nieuwe Wellness collectie en is zo samengesteld dat je even tot rust komt na bijvoorbeeld die overvolle treinrit of dat druk dagje op je werk vol deadlines. Vandaag vertel ik je meer over de geur van deze Breathe lijn en review ik drie producten.

The Body Shop Breathe

De nieuwe Wellness collectie van The Body Shop is geweldig. Eerder liet ik jullie al de Sleep lijn zien, een lijn die gemaakt is om te gebruiken voor het slapengaan. De geuren in deze collectie doen wat met je gemoedstoestand en juist daarom werken ze goed op je emoties. De Breathe lijn is gemaakt om even tot jezelf te komen. Kom op adem, rust even uit en kom bij. Alle producten uit deze Breathe lijn hebben de geur van rozemarijn en eucalyptus, heerlijk verfrissend!

The Body Shop Breathe Calm Balm

Met de Calm Balm kun je waar je ook maar bent even tot rust komen. Je brengt hem aan op je polsen, achter je oren of in je hals en haalt even diep adem. De balsem geeft een verfrissende en verkwikkende geur waarmee je een momentje mindfulness hebt en erna weer ready to go bent. De balm is vegan en bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare essentiële eucalyptusolie uit de Chinese provincie Yannan, 100% natuurlijke biologische afbreekbare essentiële rozemarijnolie uit Spanje en biologische Community Fair Trade-olijfolie uit Italië. Fijn is dat het een zakformaat product is, waardoor je het altijd bij je kunt dragen. De balm is ideaal voor elk huidtype en kost €8,-.

The Body Shop Breathe Essential Oil Blend

De essentiële olie uit de lijn kun je ook in druppels aanbrengen op je polsen, achter je oren of in je hals. Het heeft precies dezelfde werking als de balm, alleen is de textuur wat anders. De ingrediënten zijn ook hierbij precies hetzelfde, alleen is er nog zoete amandelolie aan toegevoegd. Het flesje is ook weer lekker compact om in je tas mee te nemen. Het voordeel van een essentiële olie is dat je hem ook kunt gebruiken voor in huis. Doe bijvoorbeeld een paar drupjes in een diffuser en vul de woon- of slaapkamer met deze heerlijke rustgevende geur. Tip: extra fijn is om deze olie in een diffuser te doen wanneer je verkouden bent en deze op je slaapkamer te zetten alvorens je gaat slapen. De essentiële olie kost €18,- en een flesje heeft een inhoud van 20 ml.

The Body Shop Breathe Weightless Body Gel-Cream

Na het douchen kan het heerlijk zijn om je lichaam in te smeren met deze verkwikkende geur. Deze frisse bodycrème heeft een superlichte textuur en trekt daardoor lekker snel in. Hij maakt de huid zacht en gladder en verzorgt intensief. Deze vegan gel-crème bestaat voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, hetzelfde als de twee voorgaande producten. De bodycrème is geschikt voor elk huidtype. Je masseert hem lekker in de huid en neemt even een momentje voor jezelf terwijl je wacht totdat hij ingetrokken is. Hij kost €25,- voor een inhoud van 200 ml.

Ik vind deze Breathe lijn echt heerlijk! Vooral de essentiële olie gaan wij gebruiken, met name als er iemand wat verkouden is. Dit werkt dan namelijk echt verkwikkend en kan een mens goed doen. Deze en meer items uit The Body Shop Breathe lijn zijn verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop en online te bestellen op Thebodyshop.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten