The Body Shop Camomile Dissolve the Day Make-up Cleansing Oil & Make-up Remover Pads

The Body Shop Cleansing

Je make-up verwijderen, doe jij het elke avond? Ik mag hopen van wel, want het is zo slecht om met make-up op te gaan slapen. Vroeger deed ik dat wel eens na het uitgaan, want dan had ik echt geen zin om alles nog schoon te maken. Nu weet ik gelukkig beter. Met de nieuwe The Body Shop Camomile Dissolve the Day Make-up Cleansing Oil haal je elke make-up, ook waterproof, er makkelijk van af.

The Body Shop Camomile Dissolve the Day Make-up Cleansing Oil

Een olie voor het verwijderen van je make-up. Het klinkt wat gek, maar wist je dat dit soort textuur heel erg goed is om make-up op te lossen. Zelfs waterproof mascara gaat hier moeiteloos mee weg. De Camomile Silk Cleansing Oil bestond al, maar heeft dus nu een kleine make-over gekregen. Hij bevat nu namelijk nog minder ingrediënten, nog maar 12 om precies te zijn. Hij bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is vegan.

De olie kun je over je gezicht verdelen en met je vingertoppen inmasseren. Hij is lekker licht, smeert zich heel goed uit en je ziet dat hij make-up meeneemt. Naast dat het reinigt voedt het de droge huid ook intens en dat is zeker nu in de winter heel erg fijn!

Je kunt hem ook samen met de Clean Conscience Reusable Make-up Remover pads gebruiken en wat warm water. Je neemt hiermee fijn alle make-up weg, zelfs de waterproof varianten. Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn gemaakt van bamboe en katoen en heel zacht voor je huid.

Ze komen in een verpakking met daarin 7 stuks incl. waszakje en het leuke is dat ze elk een label hebben met de dag erop. Je wast ze gewoon in de wasmachine mee en kunt ze vervolgens fijn opnieuw gebruiken. Veel beter voor het milieu!!

De nieuwe The Body Shop Camomile Dissolve the Day Make-up Cleansing Oil is een fijne krachtige en milde reiniger met o.a. kamilleolie uit het Engelse Norfolk, zonnebloem- en papaja olie. Hij is geschikt voor elk huidtype. Zelfs de gevoelige huid en contactlensdragers kunnen dit goed verdragen. Na gebruik is je huid heerlijk zacht en schoon. Hij komt in een flacon van 160 ml. en kost €15,-. De herbruikbare wattenschijfjes kosten €14,-. Vanzelfsprekend shop je deze nieuwe items van The Body Shop bij een winkel bij jou in de buurt. Ook zijn ze te bestellen op Thebodyshop.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten