The Body Shop Cool Daisy

The Body Shop Cool Daisy

Al eerder liet ik je een lijn uit de zomercollectie van the Body Shop zien. Dit keer is het de beurt aan de special edition lijn genaamd The Body Shop Cool Daisy. Ook deze lijn is op en top zomers en bestaat uit drie producten, welke ik je vandaag uitgebreid laat zien.

Een grasveld vol madeliefjes, zo ruikt The Body Shop Cool Daisy lijn! De geur is heerlijk subtiel en bloemig, heel lieflijk en vrouwelijk. Hij is totaal anders dan de eerder gereviewde Fresh Raspberry lijn. Ook deze lijn is compleet vegan en heerlijk verfrissend, ideaal voor de zomer. De producten zijn verrijkt met madeliefjesextract.

Body Yogurt

In deze special edition lijn zit een Body Yogurt, ideaal voor de zomer. Dit is namelijk, in tegenstelling tot een body butter, veel dunner qua textuur en daardoor lichter voor de huid om op te kunnen nemen. Met name in de zomer willen we graag lichte texturen en daar is dit perfect bij.

De gelcrème werkt lekker verkoelend en houdt het vochtgehalte tot 48 uur lang op peil. Door de lichte textuur trekt hij meteen in en dat is ideaal wanneer je weinig tijd hebt. Hij komt in een pot van 200 ml. en kost €10,-.


Shower Gel

Net als in de Fresh Raspberry lijn is er ook hiervan een showergel. Heerlijk, want de showergels van The Body Shop gebruik ik altijd heel graag. Ze geuren heerlijk en vullen je badkamer met lekkere geuren. Tevens wassen ze de huid prima en spoelen ze ook nog eens goed af.

Ik vind hem ideaal om te gebruiken na een warme zomerdag, je spoelt dan heerlijk alles van je af en kunt tevens genieten van die lekkere relaxe bloemige geur. Een flacon heeft een inhoud van 250 ml. en kost €7,-.


Hydrating Body Mist

Tot slot is er nog een Hydrating Body Mist in deze lijn. Ook dit is een heel fijn product om in de zomer te gebruiken. Hij bevat madeliefjesextract en hyaluronzuur en mag deze zomer echt niet ontbreken in jouw collectie. Hij werkt heerlijk verkoelend en biedt lekker verfrissing tijdens de warme dagen. Ook geeft hij je huid een mooie natuurlijke glow en laat hij een subtiel bloemig geurtje achter. Tip: leg hem in de koelkast voor extra verfrissing tijdens de warme dagen! Een sprayflacon van 100 ml. kost €12,-.

Ook deze drie producten uit The Body Shop Cool Daisy lijn zijn fantastisch! Het meest fijne vind ik de showergel, maar de body mist en de body yogurt zijn ook echt geweldig. De geur is heel subtiel en soms is dat heel fijn om te dragen. Uiteraard shop je deze items weer bij een filiaal van The Body Shop bij jou in de buurt. Je kunt ze ook online bestellen op Thebodyshop.com.

Ga jij liever voor de Fresh Raspberry of voor deze Cool Daisy lijn?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten