The Body Shop Fresh Raspberry

The Body Shop Fresh Raspberry

Deze zomer komt The Body Shop met twee heerlijke special edition huidverzorgingslijnen. Omdat ik groot fan van het merk ben, ben ik dan ook door het dolle dat ik de producten uit beide lijnen mocht ontvangen. Eén van de twee lijnen heet The Body Shop Fresh Raspberry.

Nog even en dan kunnen we weer gaan genieten van de zomer. Deze The Body Shop Fresh Raspberry lijn laat je denken aan die heerlijke zomerse fruitsalade en aan heerlijke fruitdrankjes. De lijn is 100% vegan en 100% zomers!

De geur van The Body Shop Fresh Raspberry is sappig en friszuur. Ik vind het op en top zomers en heerlijk fruitig. De producten uit deze lijn zijn verrijkt met frambozenpitolie of frambozenextract en zijn geschikt voor de normale tot droge huid. De lijn bestaat uit een Whipped Body Butter, Een Hydrating Body Mist, een Showergel en een Exfoliating Body Scrub.

Whipped Body Butter

De body butters van The Body Shop kenmerken zich vaak door de wat dikkere textuur. Deze heeft dat veel minder omdat hij opgeklopt is. De textuur is hierdoor een stuk romiger. Hij smeert ontzettend zacht over de huid en trekt echt razendsnel in.

Een groot voordeel is dat hij de huid tot wel 72 uur lang van verzorging en hydratatie voorziet. De huid voelt hierdoor heerlijk zacht aan. De superzoete geur blijft echt een lange tijd aanwezig, ik blijf daar echt aan ruiken! De body butter zit in een pot met een inhoud van 200 ml. en kost €17,-.


Hydrating Body Mist

Heerlijk tijdens de warmere dagen is het gebruik van een body mist. Hiermee verfris je de huid en pep je je humeur op, want de geur is oh zo lekker zomers! De spray werkt hydraterend en verkoelend. Hij is verrijkt met frambozenpitolie en hyaluronzuur.

Herken je dat trekkerige gevoel van de huid tijdens de warme dagen? Deze spray geeft daar verlichting bij. De spray is als water en trekt dus ook heel snel in, zonder een voelbaar laagje achter te laten. Zomer in een flesje! Een sprayflacon heeft een inhoud van 100 ml. en kost €12,-.


Showergel

Dan de showergel, die van The Body Shop zijn altijd heerlijk! Ze ruiken altijd heel lekker en door de warme dampen van je douche vult je hele badkamer zich met deze fijne geur. Fijn is dat hij goed aan te brengen is en heel makkelijk afspoelt.

De huid is lekker schoon en heeft de subtiele geur van deze lijn. Versterk hem overigens met de body butter! De showergel komt in een flacon van 250 ml. en kost €7,-.


Exfoliating Body Scrub

Tot slot is er nog de Exfoliating Body Scrub. Ook deze is zo lekker fruitig en bevat scrubkorrels van frambozenpitjes en gemalen walnootschillen. Dat klinkt misschien wat heftig, maar het is helemaal prima voor de huid van je lichaam.

De kleur is overigens om op te eten zo zoet! Je ontdoet je huid van dode huidcellen en kunt tevens genieten van die heerlijke geur. Een pot van 250 ml. kost €16,-.

Ik hoef je niet te vertellen dat ik hier onwijs blij mee ben. Hou je van de zomer en hou je van The Body Shop? Dan mag deze lijn zeker niet ontbreken in jouw badkamer deze zomer! Je shopt de producten in The Body Shop winkels en kunt ze online bestellen op Thebodyshop.com.

Welk product van The Body Shop is jouw favoriet?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten