The Body Shop Hemp

The Body Shop Hemp

The Body Shop Hemp lijn is uitgebreid met drie nieuwe producten, namelijk een shower oil, de hard-working hand protector en een overnight masker. De lijn bestond al en is best succesvol. Dat komt door het ingrediënt hennep dat puur vanwege haar werkzaamheid eruit springt. Vandaag review ik de drie nieuwe producten en vertel ik je wat mijn favoriet is!

The Body Shop Hemp Hydrating & Protecting Shower Oil

De nieuwe douche olie trakteert je huid op wat hemp power! De olie is heerlijk zacht en bij aanraking met water verandert het in een romig schuim dat reinigt, verzorgt en verzacht. Bovendien beschermt het de natuurlijke barrière van een zeer droge huid en verhoogt hij het vochtgehalte met eenderde. Heel fijn dus om tijdens de winter te gebruiken wanneer we vaker last hebben van een droog huidje!

De olie bevat 10% zuivere hennepolie en voelt onwijs fijn aan. Ik gebruik sowieso graag een douche olie, juist omdat het je huid zo zacht maakt. Een flacon heeft een inhoud van 250 ml. en kost €8,-.


The Body Shop Hemp Hard-Working Hand Protector

Oke, dit product is niet geheel nieuw. Sterker nog…hij is al meer dan 20 jaar één van de bestsellers van The Body Shop! Elke 9 seconden wordt er een exemplaar van verkocht en dat is natuurlijk onwijs veel!

Deze handcrème werkt tot 12 uur lang vochtregulerend en is ideaal voor handen die blootstaan aan de elementen. Mensen die met hun handen werken bijvoorbeeld, zoals tuiniers, monteurs, timmerlieden en barista’s. Elke tube van 100 ml. bevat 966 hennepzaadjes, wat de power werking van hennep benadrukt.

De textuur is wat dik, maar het smeert wel fijn uit. De geur is subtiel, niet overheersend. De handen voelen fijn gehydrateerd aan en blijven dat ook nog lange tijd aanvoelen. Fijn is ook dat de tube een grote inhoud heeft, waardoor je er lekker lang mee vooruit kan. Een tube van 100 ml. kost €13,-.


The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask

Ook onze gezichtshuid heeft in de winter de nodige hydratatie nodig. Je gezicht kan droog en trekking aanvoelen en dat is op z’n minst gezegd oncomfortabel. Met dit masker kun je de vochtbalans van je huid weer op peil brengen terwijl je slaapt.

Breng voordat je gaat slapen het masker aan en terwijl jij in dromenland bent verzorgt het je huid intensief. Het masker bevat community trade hennepolie dat zorgt voor een hydratatie tot wel 72 uur!

De textuur is vrij dun, je hoeft het ook maar lichtjes aan te brengen. Bij het opstaan voelt je huid heel zacht aan! Natuurlijk kun je het masker ook overdag dragen, net zoals je andere gezichtsmaskers draagt. Laat het dan wel op z’n minst 10 minuten inwerken voordat je het eraf haalt. Een verpakking van dit masker heeft een inhoud van 75 ml. en kost €20,-.

En dan nu…mijn favoriet van de drie? Dat is toch wel het masker! Het verzorgt je huid onwijs goed! Enig nadeel vind ik de ietwat sterke geur. Vooral als je gaat slapen is dit een dingetje. Veel mensen vinden de geur lekker en rustgevend, dus dan is het alleen maar fijn als je hiermee gaat slapen, maar dat geldt helaas niet voor mij. Ik gebruik het masker dan ook liever overdag. Al deze nieuwerds zijn verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop en online te bestellen op www.thebodyshop.nl.

Heb jij wel eens een beauty product met hennep gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten