The Body Shop Kindness & Pears

The Body Shop Kindness & Pear

Eén van de nieuwe collecties van The Body Shop is Kindness & Pears. Zoals de naam al zegt bevatten de producten de heerlijke frisse en fruitige geur van peer. Geweldig natuurlijk voor de donkere dagen. De geur sprankelt en geeft wat licht. Ik laat je vandaag 4 producten uit deze lijn zien.

The Body Shop Kindness & Pears Fragrance Mist

Mijn meest favoriete product is de The Body Shop Kindness & Pears Fragrance Mist. Hiermee tover je jouw mood namelijk meteen om naar standje vrolijk. Deze mists van The Body Shop zijn sowieso heerlijk, want doordat ze heel fijn vernevelen is het ook top om in huis te gebruiken. De geur is echt heerlijk en stiekem ook een beetje feestelijk. Kan dus heel goed bij de kerstboom 😉 In een glazen flacon zit 100 ml. product en deze kost €12,-.

The Body Shop Kindness & Pears Body Yogurt

De Body Yogurts van The Body Shop zijn ware parels. Ze vormen een goed alternatief voor een rijke body butter. Sommige mensen vinden de rijkheid van een body butter namelijk niet fijn. Het is wat dikker en het kan iets langer duren voordat het intrekt. Met de Body Yogurt is dat heel anders, want deze zijn heel dun van textuur, smeren daardoor onwijs snel uit en trekken snel in. De formule werkt vochtregulerend en wel 48 uur lang! Ze zijn dus echt ideaal wanneer je weinig tijd hebt. Een potje heeft een inhoud van 200 ml. en kost €10,-.

The Body Shop Kindness & Pears Sugar Lip Scrub

Heb jij, net als ik, in de winter vaak last van droge lippen? Dan is een goede lipverzorging echt een must. Denk hierbij aan smeren met een goede lipbalm, maar ook het gebruik van een lip scrub is een aanrader. Hiermee haal je namelijk alle velletjes weg en dat maakt de huid van je lippen mooi glad. Daarbij verzorgt deze scrub ook nog eens en ruikt hij lekker. Wat wil je nog meer?? Het potje heeft een inhoud van 10 ml. en daar doe je best wel even mee. Het kost €5,-.

The Body Shop Kindness & Pears Hand Cream

Net als je lippen kunnen ook je handen al snel droog aanvoelen in de winter. Smeren met een goede handcrème dus. De handcrèmes van The Body Shop perfect hiervoor, want ze voeden de huid intens en geven maar liefst 48 uur hydratatie. Het smeert fijn, trekt goed in en je krijgt er heerlijke zachte en poezelige handjes van. Een tube van 30 ml. kost €5,50.

Deze nieuwe The Body Shop Kindness & Pears is te koop bij de winkels van The Body Shop en online te bestellen op Thebodyshop.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten