The Body Shop Love & Plums

The Body Shop Love & Plums

Vlak voor de feestdagen schoot ik er al de foto’s van, maar vervolgens ben ik het helemaal vergeten om online te zetten; de The Body Shop Love & Plums collectie! Deze collectie behoort tot één van de feestdagen collecties en dat is door de geur en het uiterlijk ook wel duidelijk. Gelukkig is de lijn nu nog steeds te koop en dus gaat de review alsnog online!

The Body Shop Love & Plums

The Body Shop Love & Plums Body Yogurt

De Body Yogurt zul je als beautyliefhebber vast en zeker wel al kennen. Ook deze lijn heeft er een en dat is top. Hij is vegan en werkt 48 uur lang vochtregulerend. Deze special edition heeft een fijne bloemige en zoete geur van pruimensorbet, pioenroos en rustgevende muskus. De geur brengt je nog even terug naar de feestdagen, heerlijk!

Fijn van de Body Yogurts is dat ze lekker licht qua textuur zijn en altijd zo snel intrekken. Je hoeft niet te wachten met je kleding aan te trekken. Het maakt de huid lekker gevoed en zacht en fijn voor de winter is dat het het vochtgehalte van de huid tot 48 uur lang op peil houdt. Een pot heeft een inhoud van 200 ml. en kost €10,-.

The Body Shop Love & Plums Starry Bath Bomb

Heel erg leuk is de Starry Bath Bomb. Hij is ook weer vegan en een lekkere feestelijke bruisbal voor in bad. Helaas hebben wij geen bad, dus heb ik hem weggeven. Deze bruisbal maakt van je bad een feestje. Een leuk detail is de stervorm. De Bath Bomb is verrijkt met pruimenextract uit Turkije en biologische Community Fair Trade Aloë Vera uit Mexico.

Naast de fijne bloemige geur die hij heeft, geeft hij ook een mooi tintje aan jouw bad. Ook dit product heeft de geur van pruimensorbet, pioenroos en muskus. Het product zit in een 100% recyclebare kartonnen verpakking en wordt per stuk verkocht voor €5,-.

The Body Shop Love & Plums Sugar Body Scrub

Dan het pareltje, de Body Scrub. Ik ben hier dol op, want de body scrubs van The Body Shop zijn altijd perfect. Ze hebben een fijne korrel voor de lichaamshuid en ruiken altijd heel fijn. Zo ook deze. Naast dat je jouw huid ontdoet van dode huidcellen en andere onzuiverheden verzorg je tevens jouw droge winterhuid.

De geur is hetzelfde dan bij de voorgaande producten, echt heerlijk bij de warme dampen van jouw douche! De scrub zelf is een suikerscrub die je huid heerlijke zacht maakt. De scrub komt in een pot van 250 ml. en kost €16,-.

Vanzelfsprekend zijn deze fijne producten te koop bij een winkel van The Body Shop en online te bestellen op thebodyshop.nl.

Kende jij deze fijne lijn al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten