The Body Shop Vitamin C Overnight Glow-Revealing Mask

The Body Shop Vitamin C Overnight Glow-Revealing Mask

’s Nachts herstelt je huid van allerlei invloeden van overdag. Een goede beauty sleep is dus heel belangrijk. Dit nieuwe Vitamin C Overnight Glow-Revealing Mask van The Body Shop geeft je die ultieme beauty sleep. Het masker behoort tot de nieuwe uitgebreide Vitamin C lijn en ga ik vandaag voor je reviewen!

Vitamin C Overnight Glow-Revealing Mask

Het nieuwe Vitamin C Overnight Glow-Revealing Mask is een fijn slaapmasker dat verrijkt is met vitamine C, melkzuur (AHA) en papaja-enzymen. Deze helpen dode huidcellen los te weken, waardoor je met een stralend en zacht huidje wakker wordt. De formule bestaat uit 95% ingrediënten die van natuurlijke afkomst zijn. Het product is, net als de rest van The Body Shop, vegan.

De textuur van het nachtmasker is als een zachte crème. Het voelt ontzettend zacht aan op de huid, maar omdat het AHA zuren bevat kan het zijn dat het wat tintelt bij het aanbrengen. Dat is niet erg, want dat bekent dat het werk. Het verbetert de huidtextuur en een ongelijkmatige teint. Hierdoor krijg je die mooie natuurlijke en frisse glow. Je brengt het masker aan voordat je gaat slapen en wast het er in de ochtend weer af. Breng in de ochtend zeker een goede SPF-bescherming aan, want omdat het masker melk- en fruitzuren bevat is de huid extra gevoelig.

Het nieuwe Vitamin C Overnight Glow-Revealing Mask is voor elk huidtype geschikt en heel fijn in gebruik. Het trekt heel fijn in zonder een voelbaar laagje achter te laten. Het enige wat je voelt is dat je huid lekker zacht aanvoelt. Je kunt met een gerust hart op je kussen gaan liggen, want het plakt niet en is niet vet.

Het nieuwe Vitamin C Overnight Glow-Revealing Mask van The Body Shop komt in een lekkere grote tube met een inhoud van 100 ml. Daar kun je dus wel even mee vooruit. Een tube van 100 ml. kost €23,- en is verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop en online te bestellen op Thebodyshop.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten