The Body Shop Vitamin C uitbreiding

The Body Shop Vitamin C

De oh zo populaire (en waarom snappen we wel) Vitamin C lijn van The Body Shop wordt uitgebreid met drie fijne producten, namelijk een moisturizer, een cleanser en een serum. Vandaag laat ik ze alle drie zien, want ze zijn ook weer geweldig! Mocht je trouwens mijn vorige review van het Vitamin C masker hebben gemist, je kunt hem middels de klik teruglezen.

Vitamin C Cleanser

Officieel heet deze cleanser de Daily Glow Cleansing Polish, want naast een cleanser is het een milde scrub voor je huid. Hij is speciaal ontwikkeld om te gebruiken bij een doffe huid die wel een oppepper kan gebruiken. Hij laat een doffe en vermoeide huid weer stralen en geeft die mooie natuurlijke glow van de huid weer terug. Het is een face wash met een milde korrel, die je dus dagelijks kan en mag gebruiken. Zo reinig en scrub je de huid in slechts één stap. Het product is niet geheel nieuw, maar zit wel in een nieuwe verpakking. De lichte gel bevat micro-pareltjes van jojoba en perliet (gemaakt van een soort vulkanisch glas) die dode huidcellen makkelijk verwijderen. Deze cleanser is geschikt voor elk huidtype en bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een tube van 100 ml. kost €19,-.

Vitamin C Serum

Het Glow Revealing Serum belooft je huid ook weer te voorzien van die prachtige glow. Het product kun je gebruiken na het reinigen met de cleanser en is ideaal om toe te passen. Het zit namelijk in een glazen flacon met pipetje, waardoor je druppelsgewijs te werk gaat. Het fijne van dit product is om het na de zomer te gebruiken, want het vermindert een ongelijkmatige pigmentatie. Dit laatste lopen we in de zomer vaak op door de UV-stralen. Het serum bevat 10% vitamine C van natuurlijke oorsprong, de hoogste concentratie van het merk ooit. Daarnaast zit er bakuchiol in dat vergelijkbaar is met de werking van retinol. Fijn is dat het ultra licht is en je het helemaal niet voelt zitten. Het laat ook geen plakkerig of vet laagje achter op de huid. Ook dit serum is geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoelige huid. Het serum kost €28,- voor 30 ml.

Vitamin C Moisturizer

Om na het serum te gebruiken is er de Glow Boosting Moisturizer. Deze revitaliseert de huid en maakt het weer mooi fris. Het is een lekkere lichte crème die heel makkelijk smeert en goed intrekt zonder een voelbaar laagje achter te laten. De formule bestaat uit 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder de camu camu-bessen. Deze vormen één van de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine C die er zijn. Ook de crème geeft je die mooie natuurlijke glow waar we zo blij van worden. Tevens hydrateert het de huid tot wel 24 uur lang. Hij is ook weer geschikt voor elk huidtype. De crème kost €24,- voor een potje van 50 ml.

Uiteraard shop je deze fijne producten online op Thebodyshop.com of in een van The Body Shop winkels bij jou in de buurt!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten