Exclusieve The Glenlivet Captains Reserve Vaderdagactie!

Op vrijdag 16 juni heeft Paneco.com, als enige in Nederland, een graveur in de winkel die de nieuwste fles Captains Reserve van The Glenlivet zal voorzien van een persoonlijke boodschap of naam. Een gepersonaliseerd cadeau voor Vaderdag of als collectors item voor de liefhebber.

Captains Reserve is de nieuwste whisky van het merk The Glenlivet, sinds 1 juni verkrijgbaar in Nederland. Paneco.com biedt zijn klanten de exclusieve mogelijkheid om deze te laten personaliseren.

The Glenlivet Captains Reserve

Na meerdere jaren rijping in bourbon- en sherryvaten, rijpt The Glenlivet Captains Reserve whisky nog minimaal 6 maanden in ex-cognacvaten. Dit geeft de whisky een uniek rijke en intense smaak.

Het is geïnspireerd door het unieke karakter van zijn naamgenoot, Captain Bill, die je met elke druppel meeneemt van de mistige bergdalen van het Schotse Speyside naar de glooiende wijngaarden van de Franse Cognac. The Captain had een sterke band met Frankrijk door het strijden tijdens WOI en keerde vervolgens terug naar Schotland met een vastberadenheid om te zorgen dat zijn distilleerderij zou kunnen blijven voortbestaan tijden de Grote Depressie van de dertiger jaren.

De geur: Overladen met zoete en fruitige aroma’s. Rijk in honing en abrikozenjam met tonen van kaneelbrood en een subtiele sensatie van pittige drop.

De smaak: Rijke smaken van mandarijnen in siroop, rijpe stoofpeer en in chocolade gedipte rozijnen. De finish is immens zacht en smaakvol.

“Als jouw vader van whisky houdt, is dit natuurlijk een perfect cadeau. Een heerlijke, nieuwe drank mét een persoonlijke boodschap. Hier laat je mee zien dat je moeite hebt gedaan om iets bijzonders voor jouw vader te zoeken. Dus dit jaar geen sokken, maar een fles waar hij zijn vrienden over zal vertellen,” zegt Piet-Hein Smit, CEO van Paneco.com.

Wie zo’n fles wil bemachtigen kan op vrijdag 16 juni vanaf 14.00 tot 19.00 uur terecht bij Paneco.com aan de Wagenweg 1, Haarlem. Online bestellen kan ook, houd dan alleen rekening met 5 dagen levertijd. De kosten zijn €44,95 (inclusief graveren van een tekst tot maximaal 50 karakters en bezorgkosten). Online bestellen kan op www.paneco.nl.

Wat geef jij jouw vader dit jaar cadeau?

Eén gedachte over “Exclusieve The Glenlivet Captains Reserve Vaderdagactie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten